756mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 1224 عنوان بچه ها بیایید 127 بازدید | 12 پست سلام دوستان عزیز یه سوال به قسمت اعتقاد دارید؟ک مثلا میگن هر چی قسمتت باشه همونهیه سوال دیگه چه کار کنم ک یکی گیرم بیاد ؟ 1397/02/31 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نینیدونه عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 22616 قسمته دیگه. گیر اومدنی نیست. حتما داری من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
خُدايِ_جَذابيت عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2879 من به شدت به قسمت و قانون جذب اعتقاد دارم،مخصوصا در مورد ازدواج تيكرِ روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
golmari عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 همونكاري كه همه دخترا ميكننمن تعجب ميكنم همه دخترا خوشگل چرا شوهر گير نمياد بيل خورده تو كمر پسرا انگار قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
756mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 1224 کی گیرت بیاد .یکی یعنی چی ؟ یعنی شخصی گیرم بیاد دیگه
شیام عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 2065 ن میگم شما اعتقاد دارید من به شخصه اعتقاد ندارم همش خودتی و کارات اگه قسمتی ک واسه ازدواجه ک از حرفات معلومه /: بازم بهش اعتقاد ندارم تا خودم به یکی نگم بله ک قسمتم با اون فرد نیس! قسمتو خودمون میسازیم یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه
756mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 1224 من به شخصه اعتقاد ندارم همش خودتی و کارات اگه قسمتی ک واسه ازدواجه ک از حرفات معلومه /: بازم ... اها پ به این هم اعتقاد دارید ک میگن بهشت و جهنم وجود داره
شیام عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 2065 اها پ به این هم اعتقاد دارید ک میگن بهشت و جهنم وجود داره سوال قسمت چه ربطی به بهشت و جهنم داره مث اینکه بپرسین بین ترشی و شیرینی کدوم تلخ تره !و بهشت و جهنمم نتیجه اعمالمونه نه قسمتمون ! دقیقن میشه خودمون و کارامون یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه
ماهور51 عضویت: 1394/08/02 تعداد پست: 2800 حاللا فکر نکن ازدواج چه آش دهن سوزیه که تو ازش جا موندیهمیشه دعا کن اوونیکه میاد تو زندگیت صالح و مؤمن باشهچشم پاک باشه و اهل حلال و حرم تا کنارش به آرامش برسیزود و دیر اومدنش مهم نیستدرست و صادق بودنش مهمه گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
1ana1 عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 4800 نمیشه بگی قسمت اصلا وجود نداره یا اینکه کلا همه چیز دست قسمته ،بخشیش هم به خودمون برمیگرده ما نباید همه چیز رو به قسمت بسپاریم تلاش خودمون هم مهمه دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و .... http://file-marketing.blog.ir