2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسمته دیگه. گیر اومدنی نیست. حتما داری

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من به شدت به قسمت و قانون جذب اعتقاد دارم،مخصوصا در مورد ازدواج

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

همونكاري كه همه دخترا ميكنن

من تعجب ميكنم همه دخترا خوشگل چرا شوهر گير نمياد بيل خورده تو كمر پسرا انگار

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
ن میگم شما اعتقاد دارید

من به شخصه اعتقاد ندارم همش خودتی و کارات 

اگه قسمتی ک واسه ازدواجه ک از حرفات معلومه /: بازم بهش اعتقاد ندارم تا خودم به یکی نگم بله ک قسمتم با اون فرد نیس! قسمتو خودمون میسازیم 

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 
اها پ به این هم اعتقاد دارید ک میگن بهشت و جهنم وجود داره  

سوال قسمت چه ربطی به بهشت و جهنم داره مث اینکه بپرسین بین ترشی و شیرینی کدوم تلخ تره !

و بهشت و جهنمم نتیجه اعمالمونه نه قسمتمون ! دقیقن میشه خودمون و کارامون

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 

حاللا فکر نکن ازدواج چه آش دهن سوزیه که تو ازش جا موندی

همیشه دعا کن اوونیکه میاد تو زندگیت صالح و مؤمن باشه

چشم پاک باشه و اهل حلال و حرم تا کنارش به آرامش برسی

زود و دیر اومدنش مهم نیست

درست و صادق بودنش مهمه

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

نمیشه بگی قسمت اصلا وجود نداره یا اینکه کلا همه چیز دست قسمته ،بخشیش هم به خودمون برمیگرده ما نباید همه چیز رو به قسمت بسپاریم تلاش خودمون هم مهمه

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir