2777
2789
عنوان

کتک زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 30 پست
ببمیرم برات اون خواهر هم گناه داره نکن از ابن به بعدبرو از دلس دربیار

از قصد نمیکنم دست خودم نیست💔

کاربری چهارمه دیگه سیمکارت ندارم دستت بشکنه اگه‌ گزارش بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم مثل توام.. همش تقصیر مامان بابامه چون از بچگی بابام مارو کنک میزد منم دقیقا مثل بابام ک ازش متنفرم شدم

انقد داداش یک ساله و نیمم و ابجی سالمو کتک میزنم که نگو ..یبار مامانم داداشم رو گزاشت پیشم رفت بیرون واسه خونه خرید کنه نزدیک سه ساعت خورده داداشم پیشم بود گریه میکرد منم کتکش میزدم و اصلا بهش غذا و اب ندادم .. بعدش میشینم گریه میکنم و خودمو میزنم ..واقعا تحت فشار روانیم کاملا درکت میکنم

بعضی وقتا ماها اونقدر از زندگی کم میاریم اینقدر اذیت میشیم که واقعاً کنترل خودمونو نداریم ظرفیت اذیت شدن نداریم حالتو درک میکنم پشیمونی الانتو درک میکنم خواهرت گناه داره

ولی امثال من و تویی که به اینجا رسیدیم که سریع ناراحت میشیم و از کوره در میریم و بعدش دلمون میسوزه هم خیلی گناه داریم

هر دوتاتون سعی کنید بیشتر مراعات همدیگرو بکنید باهم حرف بزنید و...

کاربری دست دو نفره دوستان

برو ازش معذرت خواهی کن از دلش در بیار نذار اونم آسیب هایی که تو دیدی رو تجربه کنه و در آینده این مشکلات واسه اونم ایجاد بشه

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤

عزیزم منم مثل توام.. همش تقصیر مامان بابامه چون از بچگی بابام مارو کنک میزد منم دقیقا مثل بابام ک از ...

پس تو میفهمی چی میکشم 🥺🥺همه بهم گفتن وحشی ولی بخدا خودمم ناراحتم

عزیزم منم مثل توام.. همش تقصیر مامان بابامه چون از بچگی بابام مارو کنک میزد منم دقیقا مثل بابام ک از ...

فکر میکردم من فقط اینطوریم من داداش و آجی کوچیک ندارم ولی خب توی این موقعیتها قرار میگیرم که در حق کسی ناخواسته ظلمی میکنم و بعدش حالم بد میشه و خوب میدونم منشأ اینا از کجاست

بعضی وقتا ماها اونقدر از زندگی کم میاریم اینقدر اذیت میشیم که واقعاً کنترل خودمونو نداریم ظرفیت اذیت ...

با حرفات دارم گریه میکنم 🥺🥺

پس تو میفهمی چی میکشم 🥺🥺همه بهم گفتن وحشی ولی بخدا خودمم ناراحتم

بخدا قلب ماها از همه مهربون تره، فقط ما زخم خورده ایم ..اینا همش تروماهای دوران کودکیه .. من بابام روانیم کرده بینهایت افسرده و عصبی و پرخاشگرم همیشه میگفتم محاله مثل این شم ولی حتا از اونم بدتر شدم ..وقتی که تحت فشار روانیم حتمن باید به یکی ظلم کنم یا سر داداش ابجی کوچولوم خالی کنم و کتکشون بزنم و ظلمشون کنم تا اروم شم ولی ته دلم مثل چی غصه میخورمااا اما دست خودم نیست

با حرفات دارم گریه میکنم 🥺🥺

😔😔😔😔 متاسفم عزیزم

صبر داشته باش بابت همه چی

من حتی وقتایی که خودم کتک میخوردم و نفرین میکردم دو دقیقه بعدش حالم بابت نفرین کردنامم بد بود

تقصیر کسی نیست شاید واقعا من مشکل دارم که هیچکسسسسسس نه پیدا میشه دوسم داشته باشه نه اینکه حداقل از من بدش نیاد

ولی من کاری به کار کسی ندارم خدا خودش شاهد...

فکر میکردم من فقط اینطوریم من داداش و آجی کوچیک ندارم ولی خب توی این موقعیتها قرار میگیرم که در حق ک ...

همش از دوران کودکیه .. ماها قلب مهربونی داریم فقط زخم خورده ایم ..بعضی وقتا خیلی به حال روزم گریه میکنم که چرا شبیه بابام شدم

بخدا قلب ماها از همه مهربون تره، فقط ما زخم خورده ایم ..اینا همش تروماهای دوران کودکیه .. من بابام ر ...

دقیقا منم مثل مامان بابام شدم که ازشون متنفر بودم

همش از دوران کودکیه .. ماها قلب مهربونی داریم فقط زخم خورده ایم ..بعضی وقتا خیلی به حال روزم گریه می ...

من واقعاً دیگه شبیه مرده ها شدم

خوب و بد و خوشحالی و هیچیو تشخیص نمیدم

وجودم پر از خفه شدنه پر از استرس پر از حال بد

من جدیداً کلا دستام بی حس بمیشه اگه حالم بد بشه

😔😔😔😔 متاسفم عزیزم صبر داشته باش بابت همه چیمن حتی وقتایی که خودم کتک میخوردم و نفرین میکردم دو د ...

چقد ماها گناه داریم...🥺💔