2777
2789
عنوان

سینگل به گوریییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 125 پست
واقعیتش من اگر هر مشکلی دارم مقصر خودمم وگرنه خانوادم همیشه مراقبم بودن هر جور سخت گیری که لازم بودم ...

پس دخترم خیلی مواظب باش نترس به وقتش ازدواج میکنی ولی الان خیلی زوده تا وقتی مستقل نشدی به فکر ازدواج نباش تو همین سایت روزانه این همه تاپیک میبینی که به خاطر وابستگی مالی هر تحقیری رو قبول میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تعجب اوره برام واقعا منی که به قیافه ام میگفتن صد تا دوست پسر داری اینقدر درگیر خودم بودم الان این ن ...

منم رفتم دبیرستان همینو بهم گفتن بخدا با اینکه دبیرستان درس میخونم شاخه نظری و اصلا فکر نمیکردم بچه های نظری اهل اینجور کارا باشن ولی بعضی از همکلاسی هام ی کارایی کرده بودن و با افتخار تعریف میکردن که اصلا من ماتم برده بود

عوض بشه شاید مردم جامعه رفتن تو چاه شما هم باید بری؟!

حرص نخور خواهر احساس میکنم ایسگاه شدیم

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

پس دخترم خیلی مواظب باش نترس به وقتش ازدواج میکنی ولی الان خیلی زوده تا وقتی مستقل نشدی به فکر ازدوا ...

حقققق بزار ماچتتتت کنممممممم

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

من پدوفیل تو چرا میسوزی ترشیده

ترشیده؟ منظورت چیه بنده خدا اگه بفهمی ما ادم حسابت نمیکنیم چه حسی میگیری؟

من در خواست دادم بی زحمت قبول کنید واسه اشنایی

مرتیکه پدوفیل خاله زنک

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

منم همینطور آخه کسی که دبیرستان نظری بخونه چطوری وقت خالی داره؟!

دقیقاااا هیچی ندارن وقت خالی

پس دخترم خیلی مواظب باش نترس به وقتش ازدواج میکنی ولی الان خیلی زوده تا وقتی مستقل نشدی به فکر ازدوا ...

دقیقا من با کلی تراپست صحبت کردم و گفت توی این جامعه اولین و بهترین راه موفقیت یک دختر مستقل شدنه

دل به دل راه داره

شک نکن

دقیقا من با کلی تراپست صحبت کردم و گفت توی این جامعه اولین و بهترین راه موفقیت یک دختر مستقل شدنه

بخدا زنها اصلا بی عزت نفس نیستن اگر خیانت توهین خساست یا.....رو قبول میکنن چون ازپس زندگیشون برنمیان