2777
2789
عنوان

سینگل به گوریییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 125 پست
مممنونم خیلی لطف کردینمن یه ایده دارم ولی فعلا در حد آزمایش هست چند بار امتحان شده جواب داده هماهن ...

سازمان نخبگان اول برو چون دانش امروزی نامه بگیر برای ثبت اختراع

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

مرد ستیزی؟ دادا من اولین نفر به مزاجم خوش نیاد حتی یه ذره سریع میرم بعدی بنظرت؟ نه اتفاقا رو خودم ک ...

حالا اگه از ساختن دشمن فرضیت دست بر داشتی چرا باید به این فکر بکنی که من حتی یک درصد بخوام به شما پیشنهاد بدم دوما بنده عمرا تایپم همچین دختری باشه شما بهترین دختر دنیا هم باشی وقتی شخصیت نداشته باشی از نظر مرد کنسلی مگه یه مرد لوزر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا اگه از ساختن دشمن فرضیت دست بر داشتی چرا باید به این فکر بکنی که من حتی یک درصد بخوام به شما پی ...

تو پیشنهاد بدی بدبخت فلک زده؟ چیز بابامم نیستی بدبخت حقیر

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀