2777
2789
عنوان

سینگل به گوریییی

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 125 پست

خانوما من ادعا نمیکنم چیزی حالیمه ولی اگه بعضی از تاپیکای منو اونایی که جنبه سرگرمی ندارن منظورمه خوندید شما بهش بگید تجربه اش چقدر دردناک تموم میشه

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همینطور آخه کسی که دبیرستان نظری بخونه چطوری وقت خالی داره؟!

کوتاه توضیح بدم من وقتی هفتم و هشتم بودم

خیلی خودمو گذاشتم تحت فشار فشار میگم ها

در حدی که ساعت سه از مدرسه میومدم و بدون لحظه ای استراحت تا یازده شب درس میخوندم

رتبه دارم هر سه سال متوسطه اولمو تو المپیاد های لول پایینی مثل مبتکران

مقاله دارم البته هنوز کامل ننوشتمش

تو مسابقات بین الملی هستم

الان درس ها برام واقعا راحته فقط تو شیمی میلنگم

البته که یازدهم دوازدهم قطعا داستان قراره برام متقاوت باشه و باید کامل مطالعه داشته باشم حتی اگه برام راحت باشن

بخدا زنها اصلا بی عزت نفس نیستن اگر خیانت توهین خساست یا.....رو قبول میکنن چون ازپس زندگیشون برنمیان

قبول دارم واقعا ی دختر هر جور شده باید مستقل بشه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

کوتاه توضیح بدم من وقتی هفتم و هشتم بودم خیلی خودمو گذاشتم تحت فشار فشار میگم ها در حدی که ساعت سه ...

پس فرزندم چرا عاقل کند کاری که بار اید پشیمانی؟

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید

کوتاه توضیح بدم من وقتی هفتم و هشتم بودم خیلی خودمو گذاشتم تحت فشار فشار میگم ها در حدی که ساعت سه ...

پس چرا دنبال رل و..... عزیزم؟! بخدا تهش هیچی نیست دوستاتو عوض کن از الان بچسب به کنکورت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

دقیقاااا هیچی ندارن وقت خالی

من اگر یازدهم و دوازدهم بودم قطعا با هر کسی هم که بودم کات میکردم چون خیلی خیلی مهمه

ولی الان به نظرم اون همه فعلا تحت فشار نیستم😂😂

چون سه سال متوسطه خودمو کشتم گاهی تا ۵ و ۶ بعد از ظهر مدرسه میموندم بعدش تا ۱۱ شب بدون وقفه درس میخوندم

سر همین الان اون همه دروس پیچیدگی ندارن فقط شیمی میلنگم یکم

مواظب باش ازت سواستفاده نشه آینده خوبی میتونی داشته باشی ببین همین جا بهت گفتن ترشیده مردها چون میدونن دنبالشونی خودتو دست بالا بگیر دنبال توجه هیچ مردی نباش

پس بگو دلیل مرد ستیزیت چیه🤣🤣

مرد ستیزی؟ دادا من اولین نفر به مزاجم خوش نیاد حتی یه ذره سریع میرم بعدی بنظرت؟ نه اتفاقا رو خودم کار میکنم که برای همسرم به ادم موفق و تحصیلکرده و مستقل باشم جوری که داد بزنه این زن منه! فک کردی من مثل بقیه ام؟ نه عزیزم من وقتی بخوام با یکی حتی اشنا بشم به این فکر میکنم حاضرم اینده بچمو تباه این ادم کنم؟ که این الدنگ باباش بشه؟

من اگر یازدهم و دوازدهم بودم قطعا با هر کسی هم که بودم کات میکردم چون خیلی خیلی مهمه ولی الان به نظر ...

عزیزم فداتشم برای من اصن مهم نیست کی هستی چی هستی خواستم بدون هیچ پرده ای راهنماییت کنم منم دوران راهنمایی ثبت اختراع کردم و بیش ده مسابقه مقام دارم رتبه دار سمپاد بودم ولی بخدا تهش یهو به خودت میای میگی ای دل غافل تجربه خودم نه تنها نیست تجربه هزار نفره

مرد ستیزی؟ دادا من اولین به مزاجم خوش نیاد حتی یه ذره سریع میرم بعدی بنظرت؟ نه اتفاقا رو خودم کار می ...

دقیقا کامل صحبتتو قبول دارم خواهر👍🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم فداتشم برای من اصن مهم نیست کی هستی چی هستی خواستم بدون هیچ پرده ای راهنماییت کنم منم دوران را ...

ببخشید وسط این همه چیز میپرسم اختراعتون چی بود؟

پروسه اش چجوری بود میشه راهنمایی کنیددد

ببخشید وسط این همه چیز میپرسم اختراعتون چی بود؟ پروسه اش چجوری بود میشه راهنمایی کنیددد

بله حتما برای جواب به شما هم که شده صد در صد، من این ازمایشا پیش استاد خانلو توی دانشگاه شریف انجام دادم و مورد تایید واقع شد چه بسا بسیار بسیار مقاله از این طرح هست! من پلیمر با الیاف نخل رو مورد ازمایش قرار دادم که بخوام از فرایندش بگم شما اول پلی اتن های سبک و سنگین رو مذاب میکنید و الیاف نخل رو وارد کوره های صنعتی پتروشیمی میکنی تا دمای ۲۰۰الی ۲۵۰ درجه حرارت میدید تا الیاف پودر شد و بتونی باهاشون اصطلاح فارسی پیله پروانه ای بسازی و الیاف رو با پلیمر مذاب ترکیب کنی و .... و این خلاصه اش هست فرمول های ساختاری هم بخوای میدم ولی سر در نمیاری عزیزم

بله حتما برای جواب به شما هم که شده صد در صد، من این ازمایشا پیش استاد خانلو توی دانشگاه شریف انجام ...

مممنونم خیلی لطف کردین

من یه ایده دارم ولی فعلا در حد آزمایش هست چند بار امتحان شده جواب داده هماهنگ شده داخل آزمایشگاه دانشگاه انجام بدیدمش قطعا اونجا نتیجه دقیق تری داره خیلی ایده نابیه دعا کن ثبت شهههه🥲🥲🥲من خیلی نمیدونم دقیقا برا ثبت خودش باید کجا برم چیکار کنممم