2777
2789
عنوان

سینگل به گوریییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 125 پست
واییی حق من یکی از همکلاسی های دبستانم دو بار ازدواج کرد تا ۱۸ سالگی اینقدر دنبال این چیزا بود الان ...

بخدا ما یکی از دخترای فامیلمون با ی پسری دوست بود ۱۳ سالگییییی!! همون موقع ازدواج کرد خودشو درگیر چیزای بیخود کرد الان بچش ۳ سالشه!

ی دختره دوسته دوستمه از نهم ازدواج کرد بچه انداخت الان داره طلاق میگیره!!

داریم به کجا میرسیم متاسفم

دختره ۱۳ ساله به پسر دایی ۱۶ سالم پیام داده که بیا رل بزنیم/:

اشکال از خانواده های بیفکر و بی فرهنگه که بچه ها به حال خودشون رها کردن نه آموزشی نه پرورش درستی فقط ی گوشی دادن دستشون

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دختره ۱۳ ساله به پسر دایی ۱۶ سالم پیام داده که بیا رل بزنیم/:اشکال از خانواده های بیفکر و بی فرهنگه ...

دقیقا توی این سنم تا میرن دبیرستان فکر میکنن خیلی بزرگ شدن عاقلن پدر و مادر هم که سریع ی گوشی دادن دستشون بابا بخدا هیچ خبری نیست تو این چیزا

دختره ۱۳ ساله به پسر دایی ۱۶ سالم پیام داده که بیا رل بزنیم/:اشکال از خانواده های بیفکر و بی فرهنگه ...

دقیقا انگار فقط آوردن بچه مهمه

آخه دختر ۱۶ساله چرا باید دنبال مقایسه کردن جسمش باشه که چرا جنس مذکر نمیپسندنش

من ۳۵ سالمه ولی ۱۶ سالگی ما تا ۱۶ ساله الان انگار دو قرن ازش میگذره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دقیقا انگار فقط آوردن بچه مهمهآخه دختر ۱۶ساله چرا باید دنبال مقایسه کردن جسمش باشه که چرا جنس مذکر ن ...

واقعیتش من اگر هر مشکلی دارم مقصر خودمم

وگرنه خانوادم همیشه مراقبم بودن هر جور سخت گیری که لازم بودم انجام دادن

ولی من دلم نمیخواد مطیعشون باشم

تا وقتی خانوادمون ندیدید قضاوت درست نیس

تعجب اوره برام واقعا منی که به قیافه ام میگفتن صد تا دوست پسر داری اینقدر درگیر خودم بودم الان این نسل ... چی بگم والا

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀