سلام خانمها حالا که برای مردها مجازاتی نیست که وقتی با زن دیگه ای باشن و بگن صیغه ایم یه راهی پیشنهاد میدم تو شرط ضمن عقدتون بنویسید شوهرم حق عقد دائم و موقت رو نداره
خیلی تحقیق کردم در این صورت اگه صیغه کنه برای مرد و زن زندان داره
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
نه ناراحت نشدم فقط اینی که شما میگی بیشتر تو مردهای قدیمی بوده مردهای الان تو یکیشم موندن😁😁
آره بین قدیمیا بیشتر بوده الانم اگه هست به خاطر هوس بازی نیست بلکه به خاطر این هست که نسلشون رو زیاد کنن من تو منطقه بلوچستان خیلی دیدم این موضوع رو که چند تا زن میگیرن اون هم فقط به خاطر زیاد کردن نسلشون که بیشتر از شیعه های اون منطقه بشه تا ی کم بهشون بیشتر اهمیت بدن از نظر اجتماعی و اقتصادی و قدرتشون بیشتر بشه که متاسفانه بی فایده هم هست.
هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
😄تو شرط ضمن عقد موقع ازدواج بنویسید من حق ادامه تحصیل دارم خلاصه هر چیزی که قانون میگه اجازه شوهر لازمه شما میتونی اینجا قبلش شرط کنین تا اجازه شوهر لازم نباشه
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مىدانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مىدانید ایران احداث کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مىدانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى ام اس در جهان است؟۷-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مىدانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است۹-آیا مىدانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مىدانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.