2777
2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 65 پست
حداقل مردها میترسن جرات پیدا نمیکنن عزیز

خب دوست دختر میگیره‌ کسی بخواد غلطی بکنی اتفاقا به شیوه بدتر و موذیانه تری این غلط رو میکنه.دوس دختر میگیره بعد هم دیوار حاشا بلندهو باز اگه صیغه کنه میتونی ثابت کنی.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
حداقل نفر بعدی به این راحتی از این غلطا نمیکنه

آره خب

ولی 

اون زندگی دیگه زندگی بشو ک نیست ! هست ؟! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم همه اینا رو میگی اما خدا برای کسی نیاره که طرفش ناتو باشه اونوقت فقط جونت رو آزاد میکنی و میری ح ...

امین

عزیزم درست میگین

ولی خیلی مردها هستن خیلی پررو میگن صیغه م هست

آدم واقعا میسوزه

حالا اینم نوشتی. اگه مردی بخواد هرز بپره میپره. کاش کسی ذاتش درست باشه

دقیقا

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
نه عزیزم معتبره از قاضی هم پرسیدم

من خواهرم وکلیه

میگه اگه حق طلاق رو ضمن عقد بنویسی فورمالیته س

باید دفترخونه ثبت بشه

این مورد رو نمیدونم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
امین عزیزم درست میگین ولی خیلی مردها هستن خیلی پر رو میگن صیغه م هست آدم واقعا میسوزه

لعنت بهشون. من نمیدونم کسی که میخواد از این غلطا بکنه واسه چی ازدواج میکنه خب بره تا آخر عمرش هرز بپره. هر چند فساد تو زنای متاهل هم به شدددددددت زیاد شده جوری که اگه بگم باورت نمیشه.

خدا رو شکر مذهب ما صیغه  نداره به نظر من صیغه یه جور کلاه مذهبی  هست که روی کسافت  ک ...

بله اهل سنت صیغه رو قبول ندارن خوشبختانه. هر چند تو ایران هم این موضوع اونقدر رواج نداره مگه بعضی از شهرها. هر چند اهل سنت به ازدواح دائم چهارتایی خیلی هم اعتقاد دارن

آره خب ولی  اون زندگی دیگه زندگی بشو ک نیست ! هست ؟!

ای گومبولی با صدای رسا

من همیشه معتقدم که هر چی سر هر کی میاد نتیجه یه کم کاری یه زمانی و یه جایی از طرف خودش یا یکی دیگه بوده

همه چی میچرخه توی دنیا و برمیگرده به خودمون

امروز کاری نکنی

نفر بعدی هم کاری نکنه

بعدی هم

و بعدیش

نتیجه اش شده همین که چنین ناهنجاریه بزرگی به اسم صیغه، عادی شده

بله اهل سنت صیغه رو قبول ندارن خوشبختانه. هر چند تو ایران هم این موضوع اونقدر رواج نداره مگه بعضی از ...

نخیر

ازدواج چهار تایی  که تویه  قران حلال شده عزیزم تازه اون شرایط داره و ربطی هم به اهل سنت و تشیع نداره

خانمها میدونم مرد اگه خلاف باشه واقعا میره دنبال خلاف  ولی خیلی از مردها هستن چون قانون آزادشو ...

بیشتر از قانون این عرف جامعه ما هست که همه حقوق رو به مردها میده

چون آخوندا و مراجع تقلیدمون که احکام و رساله درمیارن که مردن، قاضی و دولتمردا هم که مردن. خب مسلما اون ها نمیتونن اونطور که باید حقوق زنان رو احیا کنن. و متاسفانه بیشتر جاها هم کاملا جنسیتی نظر میدن و زنان رو از حقوق اولیه شون محروم میکنن. در واقع اسلام سرپوشی شده برای مردسالاری و ظلمشون به زنان.

حالا هر چقدرم قانون ها عوض بشه همش فرمالیته هست تا وقتی دید جامعه به زن فقط یک دید جنسیتی هست

نخیر  ازدواج چهار تایی  که تویه  قران حلال شده عزیزم تازه اون شرایط داره و ربطی هم ب ...

گلم من که نگفتم حرومه. گفتم اهل سنت توشون تعدد زوجات معمولا بیشتر از شیعه ها توی ایران هست. اما صیغه رو قبول ندارن.

من که چیز بدی نگفتم همونی رو گفتم که شما گفتی خانومی