2777
2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 65 پست
نخیر  ازدواج چهار تایی  که تویه  قران حلال شده عزیزم تازه اون شرایط داره و ربطی هم ب ...

عزیزم رهبر گفته مردها حتی ازدواج دوم نکنن چون دل زنتون میشکنه حتی شوخیش رو هم نکنن

از طرفی اگه زندگی کسی بخاطر ازدواج خراب بشه حتی خود قرآن هم نمیگه زندگیتون خراب بشه ازدواج دوم کنید

ولی خانم‌هایی که مشکلی ندارن مرد میتونه بگیره

گلم من که نگفتم حرومه. گفتم اهل سنت توشون تعدد زوجات معمولا بیشتر از شیعه ها توی ایران هست. اما صیغه ...

نه ناراحت نشدم فقط اینی که شما میگی  بیشتر تو مردهای قدیمی بوده مردهای الان تو یکیشم موندن😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عالی

بازم از این چیزای خوب خوب بلدی بگو 🙏🙏😊

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
نه ناراحت نشدم فقط اینی که شما میگی  بیشتر تو مردهای قدیمی بوده مردهای الان تو یکیشم موندن😁😁

آره بین قدیمیا بیشتر بوده الانم اگه هست به خاطر هوس بازی نیست بلکه به خاطر این هست که نسلشون رو زیاد کنن من تو منطقه بلوچستان خیلی دیدم این موضوع رو که چند تا زن میگیرن اون هم فقط به خاطر زیاد کردن نسلشون که بیشتر از شیعه های اون منطقه بشه تا ی کم بهشون بیشتر اهمیت بدن از نظر اجتماعی و اقتصادی و قدرتشون بیشتر بشه که متاسفانه بی فایده هم هست.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
آره بین قدیمیا بیشتر بوده الانم اگه هست به خاطر هوس بازی نیست بلکه به خاطر این هست که نسلشون رو زیاد ...

بلوچستان و اینا رو نمیدونم 

ولی تو کردستان که همه هم سنی هستن خیلی کم مرد دو زنه هست اونم تازه تویه قدیمی هاش

بلوچستان و اینا رو نمیدونم  ولی تو کردستان که همه هم سنی هستن خیلی کم مرد دو زنه هست اونم تازه ...

آخه کردا خیلی باکلاسن مقایسه نکن.

من ی دوست سنندجی داشتم همه چیزش تک بود همه چیزش از اخلاق بگیر تا تیپ و قیافه و فرهنگ و شخصیت

بژی کردستان

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
بلوچستان و اینا رو نمیدونم  ولی تو کردستان که همه هم سنی هستن خیلی کم مرد دو زنه هست اونم تازه ...

عزیزم شما که کرد هستی کردها اسم اوین رو روی دختر میذارن فقط؟

آخه کردا خیلی باکلاسن مقایسه نکن. من ی دوست سنندجی داشتم همه چیزش تک بود همه چیزش از اخلاق بگیر تا ...

ممنونم

آره واقعا قابل مقایسه نیست

اوین یه اسم کردیه فقط این اسم و نمیزارن اسمهای کردی زیادن بیشتر اسم کردی میزارن روی بچه هاشون ولی خیلی ها اسم فارسی هم میزارن

چه عالی بازم از این چیزای خوب خوب بلدی بگو 🙏🙏😊

😄تو شرط ضمن عقد موقع ازدواج بنویسید من حق  ادامه تحصیل دارم خلاصه هر چیزی که قانون میگه اجازه شوهر لازمه شما میتونی اینجا قبلش شرط کنین تا اجازه شوهر لازم نباشه

البته اگه بگن صیغه ایم کافی نیست باید صیغه نامه داشته باشن دلم برای خانم‌ها میسوزه

خیلی خوبه حیف ازدواجی نیستم.😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
میگن ک شرط ضمن عقد خیلی معتبر‌ نیس که

چرا معتبره 

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.