2777
2789
روند خوابت اینجوری شدهاین که جن نیست جن خیلی بیشتر این حرفاست که تعریف کردی

نمیدونم والا

من خوابمم درست نیست اصلا بزور میخابم اونم وقتی که میخابم بیدارم میکنه

نه نرفتم

عزیزم دوستانه و خواهرانه میگم هر چی زود تر برو پیش تراپیست فداتشم. این چیزایی که میگی باید کنترل شه هر چی زودتر. فقط تراپیستت حتما خوب و کار بلد باشه وگرنه بی نتیجه ست. شما اگه فقط افکار خودکشی داشته باشی همین خودش شما رو جزو شرایط نسبتن حاد قرار میده شما که چیزای دیگم داری عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا من خوابمم درست نیست اصلا بزور میخابم اونم وقتی که میخابم بیدارم میکنه

به نظرم کاربر بینام درست میگن

چون من تجربیات ماورایی داشتم ولی مشکل شما ماورایی نیست روحیه

کاربر شورت بنفشم

عزیزم دوستانه و خواهرانه میگم هر چی زود تر برو پیش تراپیست فداتشم. این چیزایی که میگی باید کنترل شه ...

ممنونم عزیزم ♥️ خودمم خیلی پیگیر بودم برم ولی خب هم تراپیست خوب نیست تو شهرمون هم منم وقتشو نداشتم

ممنونم عزیزم ♥️ خودمم خیلی پیگیر بودم برم ولی خب هم تراپیست خوب نیست تو شهرمون هم منم وقتشو نداشتم

قربونت گلی. میتونی از تراپیست انلاین هم استفاده کنی. تراپیست های خوب شهر های دیگه به صورت انلاین ویزیتت میکنن. درک میکنم گاهی وقت نداری ، سرت شلوغه ، حسش نیس و... ولی ولییی این موضوع خیلی مهمه گلی. منه غریبه والا نگرانت شدم برنامه ریزی کن واسش حتما حتما حتما اقدام کن❤️

قربونت گلی. میتونی از تراپیست انلاین هم استفاده کنی. تراپیست های خوب شهر های دیگه به صورت انلاین ویز ...

حتما ممنونم 🫂

بخاطر همینم هست که اصلا نمیتونم پیشرفت کنم

حتما ممنونم 🫂بخاطر همینم هست که اصلا نمیتونم پیشرفت کنم

اول از همه بگم که این که این مسائل بهت اجازه پیشرفت نمیدن اصلا تقصیر تو نیست و درکت میکنم عقب افتادن از زندگی بابت چیزی که دست خودمون نیست چقدر ازار دهنده ست. این موضوعات اتفاق افتادنش دست ما نیس ولی درمان کردنش دست خودمونه. میتونیم تا دیر تر نشده برای درمانش اقدام کنیم. ما همیشه جوان نمی مونیم گلی❤️ باید تا سنمون کمه زودتر برای بهتر شدن اقدام کنیم. من یسری راه کار هم برات مینویسم اینجا کمکت میکنه❤️

کاراهایی که شروع میکنی رو تا اخر ادامه میدی و تموم میکنی؟ یا همزمان کلی کار رو باهم شروع میکنی و همه ...

نه برای کنکور میخونم

تا یه هفته خوبم یه هفته بعدش اصلا حوصله ندارم و هفته ی بعدش باز خوبم

نمیرسم تموم کنم

اگه سه روز درس میخونم بقیه هفته رو ول میکنم

نه برای کنکور میخونم تا یه هفته خوبم یه هفته بعدش اصلا حوصله ندارم و هفته ی بعدش باز خوبم نمیرسم تمو ...

اخی موفق باشی عزیزم❤️ مشاور تحصیلی هم داری؟ همون پشتیبان منظورمه. رشتت چیه

میخای برات سایت تراپیست هایی که تراپی انلاین انجام میدن رو پیدا کنم؟