2777
2789
عنوان

صادقانه بگم

1 بازدید | 20 پست

کاملا صداقانه میگم..

هررر بار به خدا روی آوردم و باهاش صحبت کردم و از چیزی خواستم خالصانه

گند زده و رومو زمین زده

نمیدونم دیگه ازش خیلی شاکی هستم

ارتباطم باهاش خیلی وقته کاملا قطع شده و دیکه دوستش ندارم

ماه رمضونم داره میاد روزه میگیرم بر حسب عادت ولی با اون قهر قهرم

نیازی هم بهش ندارم دیگه🙄

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط بنده های دیگش که شماها باشید رو دوست داره

منو نمیخواد و دوست نداره

منم باید به فکر یه خدای دیگه باشم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

یعنی فقط به خاطر عادت حاضرید چند ساعت گرسنگی و تشنگی تحمل کنید؟!!!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

پناه بر خدا از گناهی که مرا از او دور کند و حاجتی که مرا از او نا امید

پنج بار رومو زمین زده پنج سال بعدش فهمیدم چه کاره خوبی کرده

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

میشه برای منم دعا کنی؟

باشه عزیزم اگر قابل باشم

انشالله هر چی ازش میخوای بهت بده

فقط بنده های دیگش که شماها باشید رو دوست دارهمنو نمیخواد و دوست ندارهمنم باید به فکر یه خدای دیگه با ...

چی میگی مگه خدای دیگه ای هم هست خب شاید به صلاحت نبوده بهت نداده چرا یکم صبر نمیکنی و به خدا اعتماد نمیکنی به وقتش همه چیز درست میشه

ولی اون دوستت دارهتو هم سراااااسر نیازی نسبت بهش

مداره

اصلا مهم نیست واقعا

خیلییی کقت ازش نا امیدم

الانم دارم گریه میکنم

😂😍چه قهری خدا هم میگه اخرش میای پیش خودم

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

چی میگی مگه خدای دیگه ای هم هست خب شاید به صلاحت نبوده بهت نداده چرا یکم صبر نمیکنی و به خدا اعتماد ...

مشکلم دادن یا ندانش نیست

مشکلم اینه که هر بار خودمو بهش سپردم بد باختم

فقط بنده های دیگش که شماها باشید رو دوست دارهمنو نمیخواد و دوست ندارهمنم باید به فکر یه خدای دیگه با ...

نه اشتباه نکن فقط تو نیستی که این حرفا رو میزنه 🙃🖤🥀💔

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

مدارهاصلا مهم نیست واقعاخیلییی کقت ازش نا امیدمالانم دارم گریه میکنم

هممون وقتی خیلی سختمون میشه همین حسو داریم

ولی خدا هم دوستمون داره هم هوامونو داره

این سختی ها هم تموم میشه به زودی، خیلی زود

قهر نکن با تنها رفیقت

مثلا کدوم خدای دیگه یه دونه بیشتر که نداری دندت نرم چشمت کور باید دوسش داشته باشی

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی