2777
2789
عنوان

صادقانه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست
هممون وقتی خیلی سختمون میشه همین حسو داریمولی خدا هم دوستمون داره هم هوامونو داره این سختی ها هم تمو ...

با جمله آخرت موافقم تنها رفیقم بود همیشه

هعیییی

ممنونم دوستانی که مرهم بودن

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا کدوم خدای دیگه یه دونه بیشتر که نداری دندت نرم چشمت کور باید دوسش داشته باشی

امیدوارم اونم انقدر که ما دوستش داشتیم و داریم دوستمون داشته باشه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اشتباه نکن صبر کن چرا فکر میکنی باید سریع جوابتو بده مطمئنن باش صداتو میشنوه

عزیزم ممنونم خیلی مهربونی خواهر

امیدوارم اونم انقدر که ما دوستش داشتیم و داریم دوستمون داشته باشه

منو که داره فقط کافیه یکی اذیتم کنه حالشو میگیره آخه منم وقتی دلم میشکنه و دستام می لرزه جز اون که کسی رو ندارم خودش میدونه🥲 قربونش برم الهی درسته خیلی از خواسته هامو براورده نکرده ولی همه میدونن خدای من بزرگه و ازش میترسنتو اوج قلدر بازیشون🥲

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی