asma780 مدیر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 190 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 25 پست وقتی یکی از زن ها و دخترا های فامیل رو عشقت انگار کراشن شوخی های ناجور میکن کنار سفره پیشش میشنن ولی خداروشکر زیاد محل نمیده عشقم من چجوری جواب شوند بدم دیروز | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانه_آریاجون عضویت: 1404/04/22 تعداد پست: 688 عوضی زن شوهر دار دستشو میزاره رو پا شلوار عشق من ولی خب خداروشکر سریع خودشو میکشه عصب بحث عوض میکنه ... بگیری بزنیش فقطااااا
حسود_آقامون عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 8564 این عشقم که میگم ها روش کراشم من البته یکبار ازم خواستگاری کرد و نه شنید از اون روز باهام لج افتاد و ... خب پس دختر اگر عاشقشی چرا جواب رد بهش دادی؟ 😐😐😐بااین چیزایی ک میگی بازم من میگم اصلااا درست نیست تو چیزی بگی،، اگ بگی میگن ب توچه تو چ کاره ای یا میگن تو ذهنت مریضه و.... جلو پسره هم ری اکشنی نشون نده 🦋🌱
asma780 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 190 خب پس دختر اگر عاشقشی چرا جواب رد بهش دادی؟ 😐😐😐بااین چیزایی ک میگی بازم من میگم اصلااا درست نیست ... من اصلا نتونستم تصمیم بگیرم داستان کشید به مهریه من اصلا روحم خبر نداشت مامانم جواب رد داد تموم شد من دوسش دارم
asma780 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 190 بگیری بزنیش فقطااااا آفرین نگو که انقد اعصبیم باز از یک طرف دختر دایی زشتم رفته روبه روش نشسته تو سفره با ننه جادوگرش رو به مجتبی نمکدون بده کوفت بده
حسود_آقامون عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 8564 من اصلا نتونستم تصمیم بگیرم داستان کشید به مهریه من اصلا روحم خبر نداشت مامانم جواب رد داد تموم شد م ... اگر اونم تورو دوست داره پس ممکنه بار بیاد خاستکاری البته ی کوچولو بهش بفهمون توهم دوسش داری 🦋🌱
مامانه_آریاجون عضویت: 1404/04/22 تعداد پست: 688 آفرین نگو که انقد اعصبیم باز از یک طرف دختر دایی زشتم رفته روبه روش نشسته تو سفره با ننه جادوگرش رو ... اگه کراشی نخ بده بکش سمت خودت دیگه
asma780 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 190 اگه کراشی نخ بده بکش سمت خودت دیگه وای نگو باهم مثل کارد پنیریم یعنی بهم سلام کرد اومد دست بده رد شدم محل ندادم بعد من گفتم خداحافظ اون محل نداد یعنی انقد بهم تیکه میندازیم که نگو
مامانه_آریاجون عضویت: 1404/04/22 تعداد پست: 688 وای نگو باهم مثل کارد پنیریم یعنی بهم سلام کرد اومد دست بده رد شدم محل ندادم بعد من گفتم خداحافظ اون ... 😂😂
asma780 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 190 اگر اونم تورو دوست داره پس ممکنه بار بیاد خاستکاری البته ی کوچولو بهش بفهمون توهم دوسش داری ولی نهاون جلو کل فامیل خواستگاری کرد و مامانم رید بهش غرورش داغون شد فک نکنممم
حسود_آقامون عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 8564 ولی نهاون جلو کل فامیل خواستگاری کرد و مامانم رید بهش غرورش داغون شد فک نکنممم آخییی چ بد😕🥺ایشالله هرچی خیره پیش بیاد برات عزیزم 🦋🌱
asma780 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 190 😂😂 ولی زیر چشمی حواسش به من و این خیلی خوبه یعنی مثلاً هرجا میرم دنبالم میاد انگار حرف داره برمیگردم بهش نگاه میکنم به تت پت میوفته سریع غیب میشه