2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن داداش و داداش من اهل معامله کردن نیستن پول و طلادارن خونه نمیخرند بعدش زن داداشم میگه کاشکی دختر دار بشم دختر رزق و روزی میاره

اخه جهالت تا چه حد نادانی تا کی

خودش مفت و مجانی نشسته تو خونه بابای من، معامله نمیکنن توقع داره بچه بیاد با خودش خونه بیاره

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

موافقم باهاتون خودم تجربه کردم

بابامو کی کشته؟؟🖤 هروقت احساس یأس و ناامیدی داشتید به یاد سسیا بیوفتید بیچاره ها نه میمیرن نه به آرزوشون میرسن😂✌🏼 ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️ ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸 ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

اگه اینطور باشه ب قول دوستمون پس افغانیا همشون ده تا بچه دارن باید همگی میلیاردر باشن

نوع مدل رزق و روزیها فرق میکنه ممکنه حتی خود اون بچه رزق روزی باشه بخاطر خوبیهایی که داره

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

اتفاقا هرچی من دیدم بدبخت تر و گدا تر شده خدایا منو ببخش ولی واقعیته🦩

من اینو نمی دونم

اما اینو میدونم که ب ی بنده خدایی کمک کردم بچه ی پنج ماهشو خونه ی من سقط کرد بدون اینکه شوهرش خبرداربشه ....

از اون روز زندگی خودم رفت روی هوا

زندگی که مثال بود برا دوست و آشنا ...شوهری که هرکی می شناخت سرش قسم می خورد و خیرسرش با جوونیش عاقل طایفه شون بود

یعنی زندگیم چنان زیر رو شد که ....هنوزم ...

خدا ببخشدم فقط😔

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

نکنید عزیز

اگر شرایطش رو ندارید نیارید

اگر شرایطش رو دارید هم اینجا بچه نیارید

عزیزان من؛ من برای شما جور دیگری گریسته ام 404🖤🥀هرکسی کاو دور ماند از اصل خویش ... باز جوید روزگار وصل خویش 👑🦁✌

من خودم قبل از تولدم بابام مشکل مالی داشت با تولدم بابام مشکلات مالیش حل شد همه چی خوب شد خودش همیشه میگه با تاریخ میگه مثلا دو ماهگیت اینجوری شد چهار ماهگیت اونجوری شد...

بچه اضافه بودم ولی خیلی پر برکت بودم واس خانواده تا الانم که ۳۰ سالمه ادامه داره همه خانوادم همیشه میگن😅😅

یا داییمم شغل ثابت نداشت بعد از پنج سال که بچه دار شد همون موقع استخدام شرکت نفت شد ....

یه خانواده ای هم میشناسم خودشون گفتن پسر اولمون که بدنیا اومد چند تا اتفاق مالی و پیشرفت که چند سال قفل بودن اتفاق افتاد واسمون

نمیدونم باز با اینحال مطمئن نیستم برای همه صدق کنه شایدم شانسیه

این همه کشورای افریقایی هستن ک بچه هاشون دچار سوءتغذیه ان کلی بچه اوردن هیچی هم ندارن این خرافاتو با ...

درسته میگم شاید تلاش و زحمتم لازمه

و اینکه تو هر شرایطی بچه نیاری