2777
2789
بله متاسفانه به یکی دوتا هم قانع نمیشن پشت سرهم میارن

نمونه ش عقل ناقص شوهر خودم

چند روز پیش میگفت انشاالله سال بعد سومی هم بیاریم

سر زایمان اولم اصفهان بود دومی رشت سومی احتمالا سیستان و بلوچستان هستش

وقتی بچه م کوچیک بود شبا گریه میکرد شوهرم داد میزد آرومش کن کمک نمیکرد هیچ توقع غذای سر وقت هم داشت توقع مهمان راه انداختن هم داشت

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

من خودم هنگمفکر کن طرف بچه دار شده تو دو ماه ده میلیارد درآمد داشت😐

واااا 🤣 از چقدر شده ۱۰ میلیارد ؟ من ۳ تا بچه دارم وضعیت مون نسبت به قبل بچه ها بهتره چون تلاش مون بیشتر کردیم و از مغزمون بیشتر استفاده میکنیم . ربطی نداره به بچه ها . هر چند که به هرچی قلبا اعتقاد داشته باشی برات اتفاق میافته.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله متاسفانه به یکی دوتا هم قانع نمیشن پشت سرهم میارن

پسرم هم بیش فعاله از بس بچه کوچیکم اذیت میکنه حد نداره

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

واااا 🤣 از چقدر شده ۱۰ میلیارد ؟ من ۳ تا بچه دارم وضعیت مون نسبت به قبل بچه ها بهتره چون تلاش مون ب ...

منم همین حدیث میزنم

میگم لابد تلاش بیشتر میشه فکرشون بیشتر کار میگیرن پول جمع میکنن

خدا بچه هاتونو حفظ کنه

منم همین حدیث میزنممیگم لابد تلاش بیشتر میشه فکرشون بیشتر کار میگیرن پول جمع میکننخدا بچه هاتونو حفظ ...

ممنونم عزیزم 🌹 بله همینه بچه که داری مسئولیتت سنگین میشه و تو مسایل مالی دقیق تر و محتاط تر میشی و مدام فکر پیشرفت مالی هستی .

ببین عزیزم شما تو قتل شریک شدی سقط بچه معلومه ادمو بدبخت میکنه ولی دنیا اومدنش لزوما خوشبخت تر یا بد ...

اره دختر داییم درحال طلاق بود .....با زنداییم اومدن خونم ....که فقط تو می تونی کمکون کنی .....فقط به تو اعتماد داریم فلان ....تو رودروایسی موندم

هم اینکه گفتم اینا که میخوان طلاق بگیرن ...ی بچه چرا بیاد وسط و بدبخت بشه .....فکر میکردم کارم درسته ( جون رو خدا داده بود منِ ابله....😭)

تو خونه ی من بچه رو سقط کرد و نقاهت گذروند ....پسر بود ...پنج ماه ....

تو مشمبا سیاه گذاشتن ...داییم با گریه بردش بیرون

بخدا ...از همون روز ها ....ورق زندگی من برگشت ...

توبه کردم ...

اما نمیدونم که...

اما الان که خودم کتکش رو خوردم ..اینجا وقتی میبینم هرکی مردد هست یا یکی دیگه رو تشویق به سقط میکنه میگم نکنید...

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..