2777
2789
تبلیغ فرزند اوری میکنن جمع کنید بابا پوشک ۶۵۰ شیرخشک گرونهزینه سونو و زایمان و قرص و ویزیت گرونهزینه ...

کی تبلیغ کرد عزیزم؟

سوال پرسیدم فقط نیازی نیست این همه عصبانی بشین و اذیت شین🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینو نمی دونماما اینو میدونم که ب ی بنده خدایی کمک کردم بچه ی پنج ماهشو خونه ی من سقط کرد بدون ای ...

ببین عزیزم شما تو قتل شریک شدی سقط بچه معلومه ادمو بدبخت میکنه ولی دنیا اومدنش لزوما خوشبخت تر یا بدبخت تر نمیکنه بستگی به اقبال و شرایط داره

چه جالب یعنی هر کی بچه آورده پول دار شده؟حقوقش بیشتر شده یا شغلش عوض شدهاطرافیان من هبچکس اینجوری نب ...

نمیدونم که پرسیدم منم

اطراف من مولتی میلیاردر شدن چهار تا زوج

بله بعد بچهخواستم ببینم شما هم دیدین یا نه

تو رویا هم ندیدم طرف وقتی شغل درست و تحصیلات درستی نداره لیسانسه ها بیکارن چطوری پولدار اونم مپلتی میلیاردر میشه یه گارگر یا کارمند؟

تو رویا هم ندیدم طرف وقتی شغل درست و تحصیلات درستی نداره لیسانسه ها بیکارن چطوری پولدار اونم مپلتی م ...

نه کارگر کارمند نبودن

خوب بود انصافا وضعشون

الان ترکوندن ولی

عزیزم من نکردم و قصد بچه دار شدن هیچوقت ندارم حداقل تا وقتی ایرانم

فدات شم جسارت نشه می دونی اصلا به امثال من مربوط نیست

فقط دلم می سوزه آینده یه انسان همونطور که من تباه شدم تباه بشه از این نظر گفتم 💙

عزیزان من؛ من برای شما جور دیگری گریسته ام 404🖤🥀هرکسی کاو دور ماند از اصل خویش ... باز جوید روزگار وصل خویش 👑🦁✌

فدات شم جسارت نشه می دونی اصلا به امثال من مربوط نیستفقط دلم می سوزه آینده یه انسان همونطور که من تب ...

خدا نکنه خواهش میکنم

منم مثل شما دغدغه ی بچه هایی که ایران دنیا میان مخصوصا خانواده فقیر رو دارم و کباب میشم براشون

اونا اختیاری نداشتن و با تصمیم کس دیگه اومدن

آینده ی خودمون نامعلومه چه برسه بچه

❤️❤️

نه والا ربطی نداره من اطرافم زیاد دیدم ولی فقیرن البته از اول فقیر بودن با اومدن بچه زیاد هم فرقی نک ...

تازه بدتر هم میشن

بچه های آدمای فقیر همیشه حسرت لباس و کیف و کفش بقیه میخورن

از لحاظ روح و روان هم افسرده میشن

بچه های الان با بچگی خودمون و اکثر دهه ۶۰ و ۷۰ مقایسه نکن

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی