2821
2789
عنوان

بریم یا نریم؟؟

463 بازدید | 41 پست

دخترم هفته ی پیش پنجشنبه آبله مرغان گرفت در حد خیلی خیلی کم شمردم 13تا هستن اونام دارن خشک میشنخیلی شدتش کمه

چندروز دیگه یه جایی افطار دعوتمون کردن بریم یا نریم؟ دخترم که نهایتن تا فردا خوب میشه اونجام دوتا بچه هستن ظرتون چیه من که تو این زمینه و بیماری شناختی ندارم راهنماییم کنید

اینم در نظر بگیرید که من خیلی تنهاممم😂😂اونجام دوستام هستن چه کنم😄😄😄

اشکالی نداره برو ولی مراقب باش زیاد با بچه ها بازی نکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نرین. واسه بچه شما خفیف بوده ممکنه واسه دیگران شدید باشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

دیگه الان واگیر نداره برید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دختر نازتو بزار خونه مامان جون یا مادر همسرت و با خیال راحت برو

مامانم رفته مسافرت😕😕😕کسیم نیست نگهش داره اما من دلم میخوااااااد برم 😄😄😄😄اما نمیرم یه دفعه میبینی بچه هاشون مریض شد میندازن گردن من بدبخت

2825
2823
2791
2779
2792