2777
2789
عنوان

بریم یا نریم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 41 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بنظر من یا نرو. یا اگ رفتی نگو ک ابله مرغون داره دختر چون اگ بخواد بگیره در هرصورت میگیره خانومای اونجا هی میخوان بگن عه نزدیک بچمون نشو نگیره یا مواظب باشن زیاد باهم بازی نکنن اذیت میشی. چون ناخوداگاه یکی بفهمه ابله مرغون داشته یکم دوری میکنه از بچت

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
مامانم رفته مسافرت😕😕😕کسیم نیست نگهش داره اما من دلم میخوااااااد برم 😄😄😄😄اما نمیرم یه دفعه میب ...

مورد داشتیم 

یکی رفته بود مهمونی بچش ی تک سرفه میزد هر سه ساعت یبار 

بچشون بعد شیش ماه سرما خورد گفتن از فلانی گرفتده 

نرو خواهر 

این بیماری حداقل از دوهفته قبل از اینکه جوش ها پیدا بشن تو بدن دخترت بوده از وقتی هم که جوش ها میاد بیرون باید حداقل ده روز رعایت کنید که کسی نگیره بعد ده روز دیگه فکر نمی کنم مشکلی باشه ولی بازم اگر می تونی به بچه ات بگو با بچه های اونا بازی نکنه بهتره اگرم فکر می کنی ناراحت میشه یا غصه می خورده اصلا بهش نگو تو روحیه اش اثر بد نذاره یه وقت

دست سازه های من : @annabkala

به نظرم با مادرشوهرت مشورت کن هرچی اون گفت همون کارو بکن که حرفی از توش در نیاد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

این بیماری حداقل از دوهفته قبل از اینکه جوش ها پیدا بشن تو بدن دخترت بوده از وقتی هم که جوش ها میاد ...

دختر ده ماهشه😂😂😂اصلا نمیرم بزار بهشون خوش نگذره میخواستم برم خوش بگذره بهشون نمیرم غذا کوفتشون بشه😮😮😮😮😮😄😄😄😄

به نظرم با مادرشوهرت مشورت کن هرچی اون گفت همون کارو بکن که حرفی از توش در نیاد

مادرشوهرم میگه بیاید مطمئنم چون دوس داره پسرشم اونجا باشه ولی عقل خودم میگه نرم چون پس فردا مریض میشه میگن فاطمه چقد خر بودا بچش مریض بود اورد تو جمع همه سالم بچه هامون مرضش شدن😯😯😯

دختر ده ماهشه😂😂😂اصلا نمیرم بزار بهشون خوش نگذره میخواستم برم خوش بگذره بهشون نمیرم غذا کوفتشون بش ...

کوچولوی عزیزم دختر منم چهار ماهشه انشالله دخترکت که کاملا جوش هاش ناپدید شد برو اونام گناه دارن😆

دست سازه های من : @annabkala