2777
2789
عنوان

بریم یا نریم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 41 پست
دختر ده ماهشه😂😂😂اصلا نمیرم بزار بهشون خوش نگذره میخواستم برم خوش بگذره بهشون نمیرم غذا کوفتشون بش ...

از الان بهشون بگو ک دختر ابله مرغون گرفته بوده واسه همین نمیام. ببین چی میگن. شاید خودشون بگن ن بیا نمیگیرن بچهامون. البته من بچم دنیا بیاد اگ بچه کوچیک ابله مرغون داشته باشه زیاد سخت نمیگیرم ک نره پیشش. تو سن کم بگیره هم سبک تر درمیاره هم اینک دیگ خیالت راحته. من و دختر خالهام و پسرداییام بچه بودیم هممون از هم گرفتیم حالا دیگ خیالمون راحته ک نمیگیریم.وگرن تو بارداری و اینا ک خیلی خطرناکه

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
کوچولوی عزیزم دختر منم چهار ماهشه انشالله دخترکت که کاملا جوش هاش ناپدید شد برو اونام گناه دارن😆

اره دیگه خود منم باشم تو دلم میگم نگا نگا فهم و شعور نداره الان دختر منم آبله میگیره اما منه بدبخت دلم بیرون میخواد😖😖😖😖😖شوهریم کار میکنه نمیتونیم بریم 😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از الان بهشون بگو ک دختر ابله مرغون گرفته بوده واسه همین نمیام. ببین چی میگن. شاید خودشون بگن ن بیا ...

خخخخخخ امضات 😂😂😂😂😂ما هم خواهر برادری تو 11سالگی گرفتیم مردیم و زنده شدیم سخت بود

اره دیگه خود منم باشم تو دلم میگم نگا نگا فهم و شعور نداره الان دختر منم آبله میگیره اما منه بدبخت د ...

منم بعضی وقتها دلم واسه بیرون رفتن لک می زنه چون مادرم شاغل خواهر هم ندارم هیچکس نیست که نرگس رو بذارم پیشش دو ساعت برم قدم بزنم برای خودم

چه میشه کرد بچه ها بزرگ میشن این روزا می گذره

دست سازه های من : @annabkala
خخخخخخ امضات 😂😂😂😂😂ما هم خواهر برادری تو 11سالگی گرفتیم مردیم و زنده شدیم سخت بود

😆😆😆😆

هرچی ک سن پایینتر باشه سبک تر میگیره طرف. دخترتم چون کوچولوعه سبک گرفته. 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
منم بعضی وقتها دلم واسه بیرون رفتن لک می زنه چون مادرم شاغل خواهر هم ندارم هیچکس نیست که نرگس رو بذا ...

من مشکلم بچه نیست شوهرم زیاد اهل بیرون رفتن نیست خودش یکی دو ساعت میره میشینه تو کافی نت میاد خونه اونقد کارش بده که ساعت نداره

به منم میگه توام میری خونه ی مامانت 😤😤😤😤اعصابم خرابه ادم دوس داره موقع افطار بره پارک اونجا غذاشو بخوره یکمم بشینه برگرده خونه

😆😆😆😆 هرچی ک سن پایینتر باشه سبک تر میگیره طرف. دخترتم چون کوچولوعه سبک گرفته. 

دکتر گفت ابله دکتر تلگرامم گفت ابله اس اما چرا کمه چرا اصلا اذییت نمیشه نمیخاره با خودم فک میکنم شاید دکتر اشتباه فهمیده البته یه هفته قبلش تب داشت سه روز بعد تب همه جای بدنش حساسیت کرد که دکتر گفت بیماری ویروسیه تا حساسیتش خوب شد اینا در اومدن 

مادرشوهرم میگه بیاید مطمئنم چون دوس داره پسرشم اونجا باشه ولی عقل خودم میگه نرم چون پس فردا مریض میش ...

خب هرکی هرچیزی گفت بگو مادر گفت دیگه واگیر نداره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من مشکلم بچه نیست شوهرم زیاد اهل بیرون رفتن نیست خودش یکی دو ساعت میره میشینه تو کافی نت میاد خونه ا ...

ناجوانمرد!!! 😑

راست میگی بهش فکر نکرده بودم میشه رفت پارک برای افطار

دست سازه های من : @annabkala