2777
2789
اگه بدون ازدواج رابطه برقرار بشه خانوما وابسته میشنو آقایون برعکس خانما زده میشن

دقیقا .به همسرم گفتم بعد رابطه چرا صورتتو میکنی اونور میخوابی گفت خدا رو شکر کن زنمی اگه نبودی که میرفتم پشت سرمم نگاه نمیکردم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای......ببین...لطفا خودتو داغون نکن.نهایتش ترمیم بکا رت میزنی...و قضیه وبستگیم ب مرور حل میشه.اینم ...

بله زیاد

خودمو زنش میدونستم:)

وابسته شم به شدت

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

1 ماهه نیست وایییی خدا منو تموم کن

آخه دختر برا چی این کار کردی خودتو بد بخت کردی بخدااااااا نصف پسرا فقط دنبال خوش گذرونیشونن فقط ما دخترا وابسته میشیم آخ چقدر دلم برات میسوزه تازه اول راهییییی

رابطه ج کامل داشتی؟

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

دقیقا .به همسرم گفتم بعد رابطه چرا صورتتو میکنی اونور میخوابی گفت خدا رو شکر کن زنمی اگه نبودی که می ...

همین دیگه اصلا بدون ازدواج نباید به مردا رو داد

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
عزیزم اتفاقا امروز دعوا کردیم تمومش کردمباز پیام داد التماس کرد ک بمونمراستش دیگه هیچیو از هیچ آدمی ...

کار خوبی کردی

وا نده دیگه بزار اگه واقعا میخاد ت بیاد خاستگاری

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
عزیزم پسره خودش چی میگه؟؟؟تو وقتی اینارو بهش میگی چی میگه

امروز دعوای خیلی بدی کردم

گفتم برات مهم نیستم

چقد من تلاش کنم برا رابطمون

اما تو ی درصدهم برات مهم نیست و ادم حساب نمیکنی منو

اولش عصبی شد گفت اره برو نمیخوام دیگه بیام پیشت

نمیخوام ادامه بدیم

بعدش به غلط کردن افتاد و همش پیام میداد نمیتونم حالم بده ببخشم

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

بچه ها من تاحالا رل نزدمبا هرکسم میام رل بزنم میترسم سواستفاده کنم ازم سریع میپیچونمش به دیت نمیرسهن ...

کارت غلطه چون باهاشون رل میزنی

باید کلا رل نزنی نه اینکه بزنی و قبل دیت بپیچونی

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام