2777
2789
دختر نمیفهمه چی میشع ؟! مگه ۱۰ سالشع که نفهمه همون بچه ۱۰ ساله هم همه چی میدونه دیگه . اسی با میل خو ...

من هیچوقت این دخترایی با میل خودشون رفتن واسه یه الت سرگردان لخت شدن وبعدش میان ناله میکنن کاسه چکنم چکنم دستشون میگیرن وهیچوقت درک نمیکنم

یه تعلیقی بدبخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه وابستگی ولش بابا،نباشه مهم نی چندوقت دیگه از سرت میفته،انرژیتو نزار رو پسرا

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

من فدات بشم چقد درکت میکنمممم.قصدتون نیس ازدواج کنین؟؟

خانوادش راضی نیستن

یکی دیگه رو براش در نظر دارن

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

دختر نمیفهمه چی میشع ؟! مگه ۱۰ سالشع که نفهمه همون بچه ۱۰ ساله هم همه چی میدونه دیگه . اسی با میل خو ...

من الان ابجیم 13 سالشه نمیدونه چی ب چیه

درثانی شمارو نمیدونم ولی من معتقدم دخترای تا 18 سال حداقل ب شدت احساساتین وگرنه اینا .... ک نیستن عزیزم

سر دوست داشتنه سر گول خوردنه

خانوادش راضی نیستنیکی دیگه رو براش در نظر دارن

وای......ببین...لطفا خودتو داغون نکن.نهایتش ترمیم بکا رت میزنی...و قضیه وبستگیم ب مرور حل میشه.اینم بگم زیاد رتبطه داشتین؟؟

رابطه کامل داشتید؟

بله💔

نابود شدم

اولین تجربم بود..

شاگرد اول بودم الان درسو ول کردم

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️