2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 73 پست
اون بحش جداستگفتم هر کسی تلاشی میکنه قابل احترامهاینا بدون تلاش اومدن بالا ....

مگه هر کی صرفا برای درس تلاش کرده قابل احترامه؟تو چه میدونی بقیه تو زندگیشون چقدر زحمت کشیدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه هر کی صرفا برای درس تلاش کرده قابل احترامه؟تو چه میدونی بقیه تو زندگیشون چقدر زحمت کشیدن؟

ما داریم از لحاظ تحصیلات مقایسه میکنیم
وارد جزییات اخلاقیات و انسانیات و غیره نمیشیم .
در ضمن کسی اینجا نگفت دانشجو پزشکی خداست بقیه بنده
داریم میگیم شغل سختیه و قابل احترامه . چرا گارد دارین نسبت به این شغل

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

آفرین همینو بگوخانواده ایرانی هیچی جز درس خوندن براشون قابل احترام نیست

عزیزم الان ورزشکاری که میره المپیاد همه براش قابل احترامن.
استاد فرشچیان هم هنرمند و نقاش بودن و بازم همه براشون احترام قایل هستن
شما اصل موضوع رو متوجه نمیشی

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

من هروز بیمارستان کار میکنم یا شما؟ پذشک از اقای مسنی که تو پزیرش کار میکرد انتظار داشت برگه ای که ا ...

عزیزم منم از پشت کوه نیومدم

برادرم پزشکه پدرم پزشکه میدونم

بعدم سما گفتی نگاه بالا به پایین به پیراپزشک ها دارن بعد شما از یه نفر نتیجه گرفتی همه شون اینطورین؟

پذیرش درسته

الان کسی گفت شما تلاش نکردید و مفید نبودید؟ حرف میذارید تو دهن ادم؟؟؟همه مشاغل و رشته ها قابل احترام ...

چون قبولی به رشته سخت تره، دلیل نمیشه تلاش بیشتری کرده باشه. مطمئن باش خیلی رشته های سختتر و حیاتی تر هم داریم.

اتفاقا من با این بت ساختن از یه رشته مشکل دارم. شماهم مدیون جراح قلب نیستین، اون کارش رو انجام داده.

در مورد کل کادر درمان، هزاران نفر در این سیستم کار میکنن ولی شما پزشک رو میبینید. مثلا واکسن کرونا حاصل کار یک تیم ایمنولوژیه که هیچکس حتی اسمشونم نمیدونه. ولی پزشکا راجع بهش اظهار نظر میکنن.

من هروز بیمارستان کار میکنم یا شما؟ پذشک از اقای مسنی که تو پزیرش کار میکرد انتظار داشت برگه ای که ا ...

عزیزم توی این سایت که همه ادعا دارن کادر درمانن .

منم هر روز بیمارستان کار میکنم و نگاه بالا به پایین ندیدم

قطعا چنین آدمایی هم وجود دارن ولی درصد خیلی کمی هستن

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

عزیزم منم از پشت کوه نیومدم برادرم پزشکه پدرم پزشکه میدونم بعدم سما گفتی نگاه بالا به پایین به پیراپ ...

این صرفا بدترین حرکتی بود که دیدم وگرنه بی احترامی های ریز و درشت زیاد بوده

همچنین غلط املایی محتمله

چون قبولی به رشته سخت تره، دلیل نمیشه تلاش بیشتری کرده باشه. مطمئن باش خیلی رشته های سختتر و حیاتی ت ...

چون قبولی یه رشته سخت تره دلیل نمیشه تلاش بیشتری کرده باشه؟؟؟
این حرفتون من رو خندود . با این حساب باید بگید دانشجو مهندسی پیام نور با مهندسی دانشگاه تهران برابرن؟
این کجا و ان کجا ...
بقیه حرف هاتون رو قبول دارم .