2777
2789
عنوان

پزشکی

467 بازدید | 73 پست

من پزشک نیستم اما نمیفهمم چرا انقدر گارد دارید نسبت به این رشته
خب زحمت کشیدن!!!!!!!
الان مهندس ها که اکثرا دانشگاه ازاد خوندن بدون کنکور
لاقل رشته پزشکی دولتی و ازادش با کنکور و رتبه خوبه

هر کسی که تلاش کنه قابل ستایشه! الان مهندس های دانشگاه شریف . امیرکبیر . فردوسی و ... کلی پرستیژ دارن
ولی خواهشا دیگه وقتی پیام نور میخونید انقدر حرف ناحق نگید!

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا از حسادته والا

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

هر کسی تو زندگیش زحمت بکشه قابل احترامه ولی دیگه بت نسازیم

من خودم کادر درمانم و نگاه از بالا به پایین پزشکا رو حس میکنم خب که چی بشه دکتر شدی واسه خودت چیش به من میرسه که از من طلبکاری

هر کسی تو زندگیش زحمت بکشه قابل احترامه ولی دیگه بت نسازیم من خودم کادر درمانم و نگاه از بالا به پای ...

بت نیست ...
از قدیم پزشکا مورد احترام بودن چون جون ادماست .. من به شخصه تا اخر عمر مدیون کسی هستم که قلب پدرم رو عمل کرد .

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

بذار گارد داشته باشن بابا سخت نگیرین. اینجوری خوشن. ما خاورمیانه ای هستیم از کجا معلوم فردا زنده باشیم؟ گارد داشته باشین خوش بگذرونین.

Involuntary night owl, here for tea

بله درست میگی شما ولی من به شخصه برای پزشکی سهمیه ای هیچ احترامی قائل نیستم

اون بحش جداست
گفتم هر کسی تلاشی میکنه قابل احترامه
اینا بدون تلاش اومدن بالا ....

بت نیست ...از قدیم پزشکا مورد احترام بودن چون جون ادماست .. من به شخصه تا اخر عمر مدیون کسی هستم که ...

اون پزشک بدون منه کارشناس رادیولوژی و کارشناس علوم ازمایشگاهی نمیتونست

کادر درمان همه با هم کار میکنن و پزشک راس هرمه

نه اینکه ما تلاش نکردیم و مفید نیستیم

اون بحش جداستگفتم هر کسی تلاشی میکنه قابل احترامهاینا بدون تلاش اومدن بالا ....

آره اینجوری حرفتو قبول دارم.واقعا بخاطر سختی زیاد درسها و شیفتهای سنگین و زحماتی که برای همه میکشن قابل احترامن. امیدوارم اوضاع برای اونا هم درست شه چون بنده خداها اندازه زحماتی که میکشن ازشون قدردانی نمیشه

اون پزشک بدون منه کارشناس رادیولوژی و کارشناس علوم ازمایشگاهی نمیتونستکادر درمان همه با هم کار میکنن ...

الان کسی گفت شما تلاش نکردید و مفید نبودید؟ حرف میذارید تو دهن ادم؟؟؟
همه مشاغل و رشته ها قابل احترام و حیاتی هستن
اما باید بپذیریم بعضی رشته ها حیاتی تر و سخت ترن!
مثلا بخوایم رشته مهندسی کشاورزی رو با مهندسی برق مقایسه کنیم
طبیعتا که برق خیلی خیلی سخت تره!
واقعیت رو که نمیشه کتمان کرد