من پزشک نیستم اما نمیفهمم چرا انقدر گارد دارید نسبت به این رشته خب زحمت کشیدن!!!!!!! الان مهندس ها که اکثرا دانشگاه ازاد خوندن بدون کنکور لاقل رشته پزشکی دولتی و ازادش با کنکور و رتبه خوبه
هر کسی که تلاش کنه قابل ستایشه! الان مهندس های دانشگاه شریف . امیرکبیر . فردوسی و ... کلی پرستیژ دارن ولی خواهشا دیگه وقتی پیام نور میخونید انقدر حرف ناحق نگید!
اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!
.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
اون بحش جداستگفتم هر کسی تلاشی میکنه قابل احترامهاینا بدون تلاش اومدن بالا ....
آره اینجوری حرفتو قبول دارم.واقعا بخاطر سختی زیاد درسها و شیفتهای سنگین و زحماتی که برای همه میکشن قابل احترامن. امیدوارم اوضاع برای اونا هم درست شه چون بنده خداها اندازه زحماتی که میکشن ازشون قدردانی نمیشه
اون پزشک بدون منه کارشناس رادیولوژی و کارشناس علوم ازمایشگاهی نمیتونستکادر درمان همه با هم کار میکنن ...
الان کسی گفت شما تلاش نکردید و مفید نبودید؟ حرف میذارید تو دهن ادم؟؟؟ همه مشاغل و رشته ها قابل احترام و حیاتی هستن اما باید بپذیریم بعضی رشته ها حیاتی تر و سخت ترن! مثلا بخوایم رشته مهندسی کشاورزی رو با مهندسی برق مقایسه کنیم طبیعتا که برق خیلی خیلی سخت تره! واقعیت رو که نمیشه کتمان کرد
اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!