2777
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 63 پست
ممنون عزیزم تصمیم داشتم دیگه نماز نخونم اما حالا با حرفای شما و دوستان امیدم دوباره برگشت ،لعنت به ش ...

باور کن هیچی اندازه ی نماز آدمو نجات نمیده قربونت برم

اینوازخودت نگیر 💚

نماز تنها راه نجات هممونه

بنظرمن آدمایی مثل شما مثل من که یه دوره از زندگی دچار ناامیدی شدیم ودوباره برگشتیم به خودش خواست خودمون نبوده ونیست فقط خواسته خداست که نزاشته از راه درست منحرف بشیم واین خییلیییی نعمت بزرگ وقشنگه

تو شروع کن فقط سه روز زیاد نه سه روز تمرین کن نه از اجبارهاا اصلا اگردیدی حال وحوصله نداری و به اجباراینکارو میکنی فایده نداره از روی عشق

سه روز نمازهاتو سروقت بخون

برنامه اذان براگوشیت نصب کن ۵ دیقه قبل از اذان وضوبگیرمسواک بزن با لباس جدا که فقط موقع نماز بپوشی تمیز کمرتب و آراسته آماده شو برا نماز خصوصا برا نمازصبح باخودش حرف بزن ترجیها تو خلوت بخون تو اتاقت بخون که کسی مزاحمت نشه باخودش حرف بزن مخصوصا صبح بخداوندی خدا آرامش وامیدی درقلبت جوانه میزنه که حدواندازه نداره ولی میگم باعشق انجام بده

ومیبینی که همه کارات داره راستوریس میشه بدون اینکه زحمت زیادی براشون بکشی اینجاست که میگن باخداباش وپادشاهی کن

الان ماه رمضونم داره میاد خیلی حال وهوای قشنگی داره اصلا حال میده عبادت حتما امتحان کن ضررنمیبینی والا

خوشبحالشون واقعا هم میتونن بدون عذاب وجدان هرکار دلشون خاست بکنن خداهم بهشون نعمت میده زندگی خوبی دا ...

خوشبحالشون در صورتی که اخرتی هم وجود نداشت هبباشه عزیزم ما بیهوده دنیبا نیومدیم

اخرتی هست و حساب و کتابی اونجا خدا به همون اندازه که نعمت داده عذاب هم میده

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن هیچی اندازه ی نماز آدمو نجات نمیده قربونت برماینوازخودت نگیر 💚نماز تنها راه نجات هممونهبنظر ...

بله چشم حتما ممنونم ازتون🩵

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
خوشبحالشون در صورتی که اخرتی هم وجود نداشت هبباشه عزیزم ما بیهوده دنیبا نیومدیم اخرتی هست و حساب و ...

اره درسته،پس اونجا اونا ب ما میگن خوشبحالتون😁

اره درسته،پس اونجا اونا ب ما میگن خوشبحالتون😁

اره واقعا همینه

ولی اونا دیگه راهی برای پشیمونی و جبران ندارن

نگران نباش عزیزم خدا خیلی بزرگه مطمعن باش صداتو میشنوه و خدا خودش زمان بندیش حرف نداره

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

چطوری یعنی به اون آرزو فکر نکنم؟؟

ی فایلی هس به اسم آرزوی تو دستور توست کوین ترودو خیلی دقیقا راه رسیدن به آرزوها رو به آدم یاد میده تو تلگرام بزنی میاره ضمیر ناخوآگاه هر چقدر درست تربیت شده باشه همونقدر زودتر به ارزوهاش میرسه وقتی تو عمیقا خودتو لایق رسیدن به بهترین چیزا میدونی باور صد درصد داری که بهش میرسی حتما میرسی شرایط جوری برات چیده میشه که بهش برسی رها سازی یعنی تو وقتی به آرزوت فک میکنی خیلی حس خوب خوشایندی داری میدونی میرسی اما وقتی به آرزوت فک میکنی حس ترس ناراحتی میاد سراغت ینی مقاومت منفی ذهنی زیاده و احتمال رسیدن کمتر میشه

ی فایلی هس به اسم آرزوی تو دستور توست کوین ترودو خیلی دقیقا راه رسیدن به آرزوها رو به آدم یاد میده ...

مرسی عزیزم حتما بیشتر راجبشمیخونم

باور کن هیچی اندازه ی نماز آدمو نجات نمیده قربونت برماینوازخودت نگیر 💚نماز تنها راه نجات هممونهبنظر ...

بنظرم هر ادمی باید خدارو پرستش کنه ولی خودش برا حال خوبش تلاش کنه الان شما میگی نماز شاید یکی خوب نشه بعد کلن ایمانشون ازدست میدن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

همه چی هم نماز و قرآن نیست بچه ها دلت باید با خدا یکی باشه ایمان قوی بهش داشته باشی ما به همه اعتماد داریم جز خداوند ...من خودم همینطورم اون اعتماد و ایمانی که باید به خدا ندارم هنوز باور کامل ندارم که خدا حلال مشکلاتم هس بخاطر همین ناامیدم

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

واقعا عشق به خدا نمازاهل بیت امام زمان بنظرمن یک چیز ذاتیه

من خانوادم متعصب ومذهبی نیستن اینطور نبوده بگن نماز بخون قرآن بخون حتی ازبچگی پوششم آزاد بود گیر نمیدادن

اما ذاتا سوق دارم به این چیزا دست خودم نیست به خدا اهل بیت توهین بشه خونم به جوشمیاد اصلا مسجدی واین حرفا هم نیستم وخدا روشکر میکنم که اینو تو ذاتم قرار داده وذات شیطانی ویهودی پیدا نکردم الهی هزاران بار شکرت اسلام خیلی قشنگه دین کامل خداوند