2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 81 پست
یعنی اون خونه به اندازه یه تومن بالا نرفته؟پس چجوری میگین گرون شده؟

ببینید اون خونه هایی ک ما رفتیم همش فروش رفته املاکیه میگفت اگر بود مثلا اونموقع ۲۴۰۰بود الان ۳۳۰۰بود

و اینکه تو شیپور چندتا خونه قبلا بود ک الانم هستن دیدم یکیش از ۲۸۰۰کرده ۴۲۰۰

یکی دیگم از ۲۳۰۰ کرده ۳۴۰۰

ولی خب اونموقع ما پولمون چیزی نمیشد بدون وام اما الان بدون وام گزینه خرید داریم

جاش که عالیه بر خیابون هست و گفت سند داره از فروشنده پرسیدم دقیقا روبرو خونه پدرم هست زمین تو شهرستا ...

اگر پولش جوره حتما بخر، مطمینم بعد عید خیلی گرونتر میشه،

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واس ما از ۴ماه پیشهالان موندم صبر کنم یا نه اگر صبر کنم ملک رو همین قیمتا بمونه اونور سال خونه بهتری ...

کی میگه رشد نداره عزیزم پدرشوهرم یه دونه برامون خرید

اطراف تهران ۳۶۰۰ همین الان ظرف حدود ۲ هفته یه ملیارد رفته توش

البته ما نمیریم اونجا چون محل کار همسرم خیلی دور میشه رهن میشینیم تهران

املاک میگه بیا ۴۵۰۰ بفروشم برات

یک ماه هست که دیگه ملک و ماشین از رکود دراومده

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اخه همه میگفتن راکته راکتهمن قیمتارو دوسه ماه قبل داشتم یدفعه انقد رفته روش

اینا وقتی بخوان چتد برابر میکنن

یه جایی بود میگفت چند بنگاهی همه رو خریدن ۵۰ میلیون بعد کردنش یه میلیارد

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

جاش که عالیه بر خیابون هست و گفت سند داره از فروشنده پرسیدم دقیقا روبرو خونه پدرم هست زمین تو شهرستا ...

زمین نخر هم هزینه ساخت سر به فلکه هم اینکه فروشش سخته چرا اپارتمان نمیگیری

اینا وقتی بخوان چتد برابر میکننیه جایی بود میگفت چند بنگاهی همه رو خریدن ۵۰ میلیون بعد کردنش یه میلی ...

الان من موندم چ کنم صبر کنم تا بعد عید یا قبل عید تمومش کنم اخه این املاکیا یسریا ک میگن هیچی مشخص نیست یسریام میگن ۷۰درصد افزایش قیمت میوفته اونور سال

منم همین مشکل دارم پارسال کل طلاهام میدادم یه زمین میتونستم بخرم ولی منصرف شدم الان همون زمین ۳۰۰ می ...

من که خیلی ناراحتم وقتی طلا ده تومن بود فروختیم دادیم برا پیش خرید یه آپارتمان خام

الان درسته خونه رفته بالا

ولی اگر طلاهام الان داشتم میشد راحت پول برای قسط آخر خونه بزاریم برا شیر الات و کابینت و پکیج و پرده بزاریم

خیلی بهتر بود

الان ذیگ غصه اینا رو نداشتیم

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

ببینید اون خونه هایی ک ما رفتیم همش فروش رفته املاکیه میگفت اگر بود مثلا اونموقع ۲۴۰۰بود الان ۳۳۰۰بو ...

ولی اگه میتونی وام رو حتما بردار ولی طلا نفروش.الان ما پارسال اگه خونه رو رهن میدادیم طلاهامونو نگه میداشتیم یه میلیارد و نیم پول طلاهام میموند .خونه هم از دو برابر بیشتر بوده رشد قیمتش....اگه مستاجر هستی حتما بخر ولی اگه نه واقعا نمیدونم