نازگلیا مدیر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 7016 عنوان خرید خونه | مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 81 پست خانوما سمت شمام قیمت مسکن رفته بالا؟ما رفتیم بخریم سه میلیارد رو میگن طبقه ۴ بدون آسانسور جالبه میگن بعد عید ۷۰درصد افزایش قیمت دارن مگه نمیگن ملک راکته 1404/11/21 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
easterngoddess عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7685 چند سال ساخته؟والله همجا میگفتن رشد نداره راکدهالانم رشد طلا بیشتر از خونه بوده اما میگن بعد عید ۷۰د ... ۲۰ تا ۲۵ سال ساخت دقیقش نمیدونم سند ندیدمبدون اسانسور ط۲ با پارکینگ و بالکن و انباریمتراژش زیاده مبارک مستاجر باشه😂😂خونه خودم تهران ۵۰ متره رهن کردیم
نازگلیا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 7016 خدا به داد ما مستأجرا برسه ایشاالله برای شما هم جور شهبرای منم خرید این خونه اگر بشه البته معجزس
دینوووووش عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 342 ایشاالله برای شما هم جور شهبرای منم خرید این خونه اگر بشه البته معجزس انشاالله برای شمام جور میشه عزیزم
نازگلیا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 7016 راکت که موشکه پرتاپ میکنن فضا 😂 اون راکده نه راکت ملک الان هیچ کجای ایران گرون نشده ملک خیلی وقته گ ... ندیدمقولنامه ایی مگه اکثرا برا اطراف و روستاها نیست؟الان روستاهام سند محضری دارن این خونه ها وسط شهرننمیدونم اطلاعاتی ندارم
pen74 عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 1168 ندیدمقولنامه ایی مگه اکثرا برا اطراف و روستاها نیست؟الان روستاهام سند محضری دارن این خونه ها وسط شهر ... عجب ! شما فکر نکنم کلا خونه بخای بخری این اطلاعات ابتدایی رو هم نمیدونیوسط کلانشهر ما خونه داریم قولنامه هست چه ربطی به روستا داره 😂 👸✨
easterngoddess عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7685 ندیدمقولنامه ایی مگه اکثرا برا اطراف و روستاها نیست؟الان روستاهام سند محضری دارن این خونه ها وسط شهر ... عزیزم وسط تهران منطقه ۵ سمت کن اکثر املاک قولنامه انهمه جای تهرانم سند تک برگ نیست قولنامه و سند اوقاف هم داریم حتی
نازگلیا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 7016 عجب ! شما فکر نکنم کلا خونه بخای بخری این اطلاعات ابتدایی رو هم نمیدونیوسط کلانشهر ما خونه داریم قول ... اطلاعات من چ ربطی ب خریدن و نخریدن خونه داره؟!همسرم هستن کارا با ایشونه نیازی ب دونستن و ندونستن من نیست