2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 81 پست

تا دو هفته پیش که گرون شده بود این چند روزو خبر ندارم که بازم اگه گرون شده

راکد اینا نیس سرمون و قول میزنن ذره ذره گرون میشه یهو خودشو نشون میده چندماه پیش من خونمو فروختم فرداش یه خورده گرون شد طلا ۱۰ میلیون فروختم ضرر تو ضرر حواست باشه

جالبه امشب خونتو میفروشی که دستت پول نقد باشه فرداش بری بگردی پیدا کنی صبح میشه میگن گرون شد تا پول نقد هم دستت نباشه قبلی و نفروشی معامله ای صورت نمیگیره الانم که هم نزدیک عید هست هم اوضاع خراب با هر اتفاقی یهو یه چیزیو گرون میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راکت که موشکه پرتاپ میکنن فضا 😂 اون راکده نه راکت

ملک الان هیچ کجای ایران گرون نشده ملک خیلی وقته گرون شده الان راکده

بعدشم 3 میلیارد که مفت گفتن سند چی بود ششدانگ یا قولنامه ای؟

👸✨

کی میگه رشد نداره عزیزم پدرشوهرم یه دونه برامون خریداطراف تهران ۳۶۰۰ همین الان ظرف حدود ۲ هفته یه مل ...

چند سال ساخته؟

والله همجا میگفتن رشد نداره راکده

الانم رشد طلا بیشتر از خونه بوده اما میگن بعد عید ۷۰درصد رشد داره

چند سال ساخته؟والله همجا میگفتن رشد نداره راکدهالانم رشد طلا بیشتر از خونه بوده اما میگن بعد عید ۷۰د ...

هرکجای ایران رشد طلا نسبت به ملک در یکی دو سال اخیر خیلی بالاتر بوده ولی ملک یه چیزی داره که درامد داره طلا نداره مثلا ملک رو میدی دست مستاجر پول میگیری طلا رو نمیشه که اجاره داد

👸✨

پس اینا ک دارن خریدو فروش میکنن کینبه یه املاکیه گفتم سه تومن پولمه میگه چیزی نمیشهیجور میگن انگار ۳ ...

اره دقیقا ما دو هفته پیش رفتیم ی ملک ۳ خوابه خیلی خوب دیدیم رفتم طلا فروختم که خونه بخرم دقیقا روز قولنامه اون بنده خدا فوت شد بعدش هرجا میرم میگن با این پول مث اون خونه نمیتونی پیدا کنی باید ۳یا۴ دیگه بزاری روش خب لامصب من اکه داشتم که هییییی نمیفهمننن