2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 81 پست
ببینید من ۴ماه پیش باید یه تومن وام میگرفتم خونه میخردم اما الان بدون وام میتونم بخرم با همون طلاهام ...

منم همین مشکل دارم پارسال کل طلاهام میدادم یه زمین میتونستم بخرم ولی منصرف شدم الان همون زمین ۳۰۰ میلیون گرون شده ولی با نصف طلاهام میتونم همون زمین رو بخرم ولی بعد عید معلوم نیست چی بشه چون تو این ماه تند تند قیمت ملک داره میره بالا

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما گذاشتیم برا فروش یک هفته ای فروش رفت آنقدر هم خواهان داشت هرکی میومد خوشش میاد دیروز خانم گریه میکرد میکفت توروخدا خونه رو فرار بود بدید به ما اما خب با دیروز خونه روبه کسی دیگه فروختیم

فروختی؟

اونجارو اره البته یه طبقه هم نبود ها

فروختیم جای دیگه کلنگی خریدیم بسازیم

اینجا که هستیم واسه خودمون طبقاتش ولی زیاده خیلی هاش خالی بوده الان تو چند ماه که ما اومده خیلی هاش پر شده فروخته شده

منم همین مشکل دارم پارسال کل طلاهام میدادم یه زمین میتونستم بخرم ولی منصرف شدم الان همون زمین ۳۰۰ می ...

واس ما از ۴ماه پیشه

الان موندم صبر کنم یا نه اگر صبر کنم ملک رو همین قیمتا بمونه اونور سال خونه بهتری میتونم بخرم چون الانم مستاجر نیستم روم فشار نیس میتونم صبر کنم اما میگن اونور سال ۷۰درصد رشد داره موندم چ کنم

موقعیت زمین؟ سند داره؟داخل بافته؟اگر همش اوکیه و اماده به ساخته حتما بخر

جاش که عالیه بر خیابون هست و گفت سند داره از فروشنده پرسیدم دقیقا روبرو خونه پدرم هست زمین تو شهرستان هست و من خودم یه شهر دیگه زندگی میکنم بیشتر برای آینده بچه ها میخوام بخرم چون فعلا پول ساخت ندارم

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

بچه ها خونه ای خام تحویل میدن نسبت به خونه ای که کابینت و همه چی داره ارزون تر در میاد ؟؟

بله ارزونتره متری پنج تومن فرقشه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
واس ما از ۴ماه پیشهالان موندم صبر کنم یا نه اگر صبر کنم ملک رو همین قیمتا بمونه اونور سال خونه بهتری ...

منم شنیدم گرون میشه و قیمت ها برنامه دیوار هم میبینم واقعا قیمت ها بالا رفته میترسم بیشتر گرون بشه و نتونیم بخریم آلان قیمت ها تقریبا دوبرابر نصف شده