اخه همیشه عید که نباید خرید کلی کرد من عاشق عیدی دادن وجا عیدی وخریدای ساعت های پایانی سالم گاهی حتی ...
چند ساله عیدی نگرفتم از فامیل پارسال که عید تو ماه رمضان بود کسی حوصله رفت و آمد نداشت زیاد بعد افطار سنگین میشدیم ولی امسال خیلی قشنگه عید فطر و نوروز مصادف شده امیدوارم حال همه خوب باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا چقد بد خب نمیتونه کار دیگه ای پیدا کنه؟. حق داری ابجی سخته شرایط ولی حالتو بد نکن درست میشه ...
فعلا که بلاتکلیف، ممنون از دلگرمیت از وقتی ازدواج کردم سالی نبوده که من با خیال راحت برم خرید برم سفره هفت سین بخرم آجیل و شیرینی بخرم مهمونی برم مهمونی بدم همیشه تو فلاکت بودیم ما
فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
به به نوش جونتون انشالله که عید خوبی داشته باشی لحظه تحویل سال حتما برای ظهور اقا و همچنین همه مردم ...
حتماااا به یادتون هستم
شماهم سال خوبی داشته باشین انشالله
امام زمان هم انشالله زودتر ظهور کنند❤️
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.