2777
2789
عنوان

خرید عید🎈🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 118 پست
والا نمیدونم چرا ما ایرانیا کلا عادت داریم همه چیو با هم قاطی کنیم و حالمونو همیشه بد نگهداریم من که ...

ای جونممم الهی همیشه بهتون خوش بگذره

آخه الان ولنتاین نزدیکه میخوام کادو بگیرن ولی حوصله عید ندارن🤭

من خودم در طول سال خیلی لباس گرون نمیگبرم همه رو مبزارم واسه عید 😃هم خوش هست هم کیف میده حس خوبی داره

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا بچه هام حتما میخرم خودم اشتیاقی ندارم نمیدونم هنوز مهمونی هم نمیشه نرفت قرار نیست سنت و فرهنگمون ...

راحت باش ولی دیگه دل و دماغی برام نمونده

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

ای جونممم الهی همیشه بهتون خوش بگذره آخه الان ولنتاین نزدیکه میخوام کادو بگیرن ولی حوصله عید ندارن🤭 ...

مرسی عزیزم همچنین

من کلا عید و غیر عید نه زیادی گرون میگیرم نه زیادی ارزون ولی خب کلا خرید برای عید صفای دیگه ای داره واقعا لذت بخشه هیچ موقع سال اینجور حسی ادم نداره

روزای خوب توی راه😎✌🏻

تا اون موقع جم کن پولاتو جم میشه بابا سخت نگیر یاهم مثلا تیکه تیکه بگیر من خودم فقد کفش میخوام با ی ...

شوهرم ادمین بود سر جریانات قطعی اینترنت بیکار شد، نمیدونم دست خودم نیست....

مرسی عزیزم همچنین من کلا عید و غیر عید نه زیادی گرون میگیرم نه زیادی ارزون ولی خب کلا خرید برای عید ...

دقیقا

ما میریم تهران بازار خرید میکنیم خیلی حال میده بعد اونجا غذا کثیف میخوریم 🤭 دلم لک زده

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من امسال عید جایی قرار نیست برم چون شهر غریبیم مسافرت هم نمیریم شوهرم میگه بخر خودم میگم خو چرا بخرم ...

پولشون داری بخر برای دلت خودت بخر

سلیقه من نیستو یه سوال برام پیش اومدهفرمودین استایل عیدیعنی اون ۱۳ روز عیدو هرجا که برین همین لباسو ...

اره از بچگی همین کار میکنیم . بعدم جاهای تکراری مثل خانوادم مادرشوهر لباس های مجلسی دیگم میپوشم