2777
2789
عنوان

خرید عید🎈🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 118 پست
اخه همیشه عید که نباید خرید کلی کرد من عاشق عیدی دادن وجا عیدی وخریدای ساعت های پایانی سالم گاهی حتی ...

چند ساله عیدی نگرفتم از فامیل پارسال که عید تو ماه رمضان بود کسی حوصله رفت و آمد نداشت زیاد بعد افطار سنگین میشدیم ولی امسال خیلی قشنگه عید فطر و نوروز مصادف شده امیدوارم حال همه خوب باشه

🇮🇷💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند ساله عیدی نگرفتم از فامیل پارسال که عید تو ماه رمضان بود کسی حوصله رفت و آمد نداشت زیاد بعد افطا ...

انشالله ما عیدی میبریم برا مادرا وخواهر شوهر این خیلی دوست دارم

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

من پارسال عروسی کردم خونه عمو و دایی و خاله شوهرم نرفتم که نیان

خیلی خوشحالم😂

از همون اول پایه این رفت و امد رو بستم چپن حقیقتا حوصلع پذیرایی از فاکیل شوهر رو ندارم

خواهر برادراش هم ماه رمضون یه شب افطار دعوت میکنیم و تامام...

شوهرم ادمین بود سر جریانات قطعی اینترنت بیکار شد، نمیدونم دست خودم نیست....

ای بابا چقد بد خب نمیتونه کار دیگه ای پیدا کنه؟.

حق داری ابجی سخته شرایط ولی حالتو بد نکن درست میشه انشالله همه این چیزا گذرا هست ما انسانا خیلی سخت جونیم بدتر از اینارم رد کردیم باور کن 🙂

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ای بابا چقد بد خب نمیتونه کار دیگه ای پیدا کنه؟. حق داری ابجی سخته شرایط ولی حالتو بد نکن درست میشه ...

فعلا که بلاتکلیف، ممنون از دلگرمیت از وقتی ازدواج کردم سالی نبوده که من با خیال راحت برم خرید برم سفره هفت سین بخرم آجیل و شیرینی بخرم مهمونی برم مهمونی بدم همیشه تو فلاکت بودیم ما

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

دقیقا ما میریم تهران بازار خرید میکنیم خیلی حال میده بعد اونجا غذا کثیف میخوریم 🤭 دلم لک زده

به به نوش جونتون انشالله که عید خوبی داشته باشی لحظه تحویل سال حتما برای ظهور اقا و همچنین همه مردم ایران دعا کنیم 🥹😍❤️

منم یاد کردی که دستت درد نکنه😂😘

روزای خوب توی راه😎✌🏻

هرسال فقط واسه بچه ام لباس عید میخرم.خودمو همسرم درطول سال خرید میکنیم حتما نیازی نیست عید لباس نو بپوشیم.من لباسامو خوب نگهداری میکنم تمیز و مرتب و اتوکشیدس و اعتقاد دارم پوشیدن لباس تکراری عیب نداره .

یه روز خوب میاد

فعلا که بلاتکلیف، ممنون از دلگرمیت از وقتی ازدواج کردم سالی نبوده که من با خیال راحت برم خرید برم سف ...

الاهی بگردم

واقعا سخته راست میگی ی جورایی بیشتریام همین مشکلاتو دارن اما به نوعی

روزای خوب توی راه😎✌🏻

فعلا که بلاتکلیف، ممنون از دلگرمیت از وقتی ازدواج کردم سالی نبوده که من با خیال راحت برم خرید برم سف ...

انشالله که عزیزم خدا کمکت کنه و ی کار خیلی بهتر برای همسرت پیدا بشه

بسپار به خدا مطمئن باش بهترینا برات رقم میخوره شاید یکم طول بکشه ولی واقعا شیرینه🥰

روزای خوب توی راه😎✌🏻

انشالله که عزیزم خدا کمکت کنه و ی کار خیلی بهتر برای همسرت پیدا بشه بسپار به خدا مطمئن باش بهترینا ب ...

ممنون عزیزم همچنین برای شما و خانواده تون

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

به به نوش جونتون انشالله که عید خوبی داشته باشی لحظه تحویل سال حتما برای ظهور اقا و همچنین همه مردم ...

حتماااا به یادتون هستم

شماهم سال خوبی داشته باشین انشالله

امام زمان هم انشالله زودتر ظهور کنند❤️

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.