2777
2789
عنوان

مادرشوهر

363 بازدید | 37 پست

سلام دوستان مشکل من مادرشوهرمه به روز خوش نداشته برام من دوستم سبزه است اومدم کرم ضد آفتاب بزنم اون سفیده صورتش برگشت گفت تو که سوختی بده من بزنم

یا همین چند وقت پیش دعوتم کرد خونش کته گذاشته بود من خونه مامانم بود قبلش به خاطر تعمیرات خونه خودمون گفت بیا بخور حتما خیلی وقته نخوردی

دوباره میوه آورد گفت بیا چون میدونستم خیلی وقته نخوردی برات خریدم و خیلی چیزای دیگه من کوچیک ترین حرفی بهش میزنم زنگ میزنم به کل خاندان عروسک تو روم وایمیسته و پرروعه خواستم ببینم چجوری رفتار کنم من اصلا خیلی کم میرم و میام ولی میگه من دلم برای پسرم تنگه و همس خونه ماست از اون طرف خود شوهرم خسته شده از دعواها و هر روز به شوهرم زنگ میزنم روزی چندین بار ناهار چی خوردی شام چی خوردی و جالب تر اینکه دروغ میگه منو خراب کنه من امشب شوهرم یهو گفت اصلا هنگ موندم لطفت راهنمایی کنید 🙂

قدم اول توهین مستقیم ممنوع

قدم دوم هر چی راجب پوستش گفت ی لبخند مشتی میزنی میگی ای بابا مادر جون از مد روز عقبینااا الان خروار خروار پول سولار میدن همرنگ من بشن

پشت سرشم بگو اسم شوهرتو بیار یک آقا بچسبون پشتش بگو بارها گفته رنگپوستت بیسته

راجب خوردو خوراکم اگه خواست تیکه بندازه بگو شکر خدا تو خونه ای بزرگ شدم که هفته ب هفته سفرش برای منه اولاد رنگین بوده این حرفتونم میزارم به حساب شوخی اما لطفا تکرارش نکنید کدورت پیش نیاد

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

قدم اول توهین مستقیم ممنوعقدم دوم هر چی راجب پوستش گفت ی لبخند مشتی میزنی میگی ای بابا مادر جون از م ...

آخه خیلی بد تا میکنن الان من ۲ساله خواهر شوهرم دعوتمنکرده منم بارها گفتم جایی که دعوت نشم نمیرم خواهر شوهرم مثلاً روز زنی چیزی زنگ میزنم فقط میگه بیا سر بزن اون روز گفت آره فامیلا پرسیدن چرا عروست نمیره خونه دخترت منم گفتم میگفتی دعوت نکرده دوساله گفت آره تو بدی که دعوتت نکردن وگرنه چرا نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه خیلی بد تا میکنن الان من ۲ساله خواهر شوهرم دعوتمنکرده منم بارها گفتم جایی که دعوت نشم نمیرم خواه ...

بگو شما نام ببر بدی های منو

در آخرم بگو من بدم برادرشم بده مگه که رنگ خونه خواهرشو نمیبینه؟

قدم اول توهین مستقیم ممنوعقدم دوم هر چی راجب پوستش گفت ی لبخند مشتی میزنی میگی ای بابا مادر جون از م ...

یا چندین بار پیامشو دیدم به شوهرم که میگه آره از وقتی زن گرفتی خاک تو سرت زن زلیل شدی و از این حرفا شوهرم هی داره تغییر میکنه میگه آره نکا همه منو به چشم زن زلیل میبینن از اون طرف واسه اثاث کشی دایی و خاله و مامانم و شوهرم بودن از طرف اونا هیچکی نیومد بعد اینجا یه شام دادم بهشون تو خونه خودم زنگ زده آره زود شامم دادی بهشون تو این گرونی من مشکلم ایناست عزیزم واقعا دیگه نمیتونم

بگو شما نام ببر بدی های منو در آخرم بگو من بدم برادرشم بده مگه که رنگ خونه خواهرشو نمیبینه؟

منم همینو گفتم به خدا میگه تو اگه بزاری میبینه 😐

من آخه چیکار دارم وقتی یه بار زنگ نزده فلانی شب بیاید یا ظهر بیاید من چی بگم دیگه

یا چندین بار پیامشو دیدم به شوهرم که میگه آره از وقتی زن گرفتی خاک تو سرت زن زلیل شدی و از این حرفا ...

مشخصه سیاست نداری

نمیتونم نشد حرف

کدوم زندگی رو میبینی بدون مشکل باشه؟

شوهرتو با محبت بکش سمت خودت

بعدم حرفی زدن بگو روز اثاث کشی تعارف زدم خسته بودن منم شاممو عقب انداختم بتونن راحت شرکت کنن

ن عصبی شو ن ناراحت

با زبون خوش همرو رام کن

مشخصه سیاست ندارینمیتونم نشد حرف کدوم زندگی رو میبینی بدون مشکل باشه؟شوهرتو با محبت بکش سمت خودت بعد ...

فک کنم خراب کردم 🙂🙂

چون من گفتم اگه شما و اون یکی پسراتم میومدی اثاث کشی و تمیز کاری شماهم شام دور ما بودید

آخه از چی حرصم گرفت روزی که گفتم آره اثاث کشی داریم گفت آره زنگ بزن به بابات و دایی هات نزار شوهرت کارگر بگیره اصلا اسم پسرای خودشو نیاورد

فک کنم خراب کردم 🙂🙂چون من گفتم اگه شما و اون یکی پسراتم میومدی اثاث کشی و تمیز کاری شماهم شام دور ...

میگفتی منم موافقم که همسرم به خرج نیوفته

بهونه برای پدرتو داییت جور میکردی بعد میگفتی آقا فلان اسم برادر شوهرت

میتونمزحمت بکشن تشریف بیارن؟

چ جواب عاقلانه ای احسنت

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

وای دختر چه مغزی داری 🥲🥲

منم مثله خودت ساده بودم وقتی ازدواج کردم

افتادم تو خانواده ای که با تیکه روانمو نابود کردن

کم کم یاد گرفتم جواب بدم اما بدون توهین

الان همشون احتراممو دارن

فقطو فقط همسرتو با محبت رام کن باقیش حله

میگفتی منم موافقم که همسرم به خرج نیوفتهبهونه برای پدرتو داییت جور میکردی بعد میگفتی آقا فلان اسم بر ...

تازه امشب خراب تر کردم گفت آره جابه جا شدی بعد یه هفته زنگ زد کسی که هر روز دوبار زنگ میزد تو یه هفته اصلا زنگ نزد گفتم آره اگه واسه ترس وسایل ها زنگ نمیزدی و نمیومدی بیا کارام تموم شده آخه برای اثاث کشی خودش منو برد رفتم اونجا نشست به گوشه این کارو بکن این کارو بکن بعد حتی نیومد کوچیک ترین کمکی بکنه من خودم کارامو میکنم ولی اینکه میگه آره زنگ بزن مامانت بیاد خونه رو زودتر جمع کنید و از این حرفا دیگه اعصابم نمیکشه منم

منم مثله خودت ساده بودم وقتی ازدواج کردم افتادم تو خانواده ای که با تیکه روانمو نابود کردن کم کم یاد ...

اینا هم همین کارو میکنن به خدا آنقدر سردرد داشتم رفتم دکتر گفتم برای اعصاب قرص خواب دادن مگه من چند سالمه آخه

با محبت یعنی چجوری ما جدیدن دعواهامون خیلیییی زیاد شده چون هیچ میگم مادرت اینو گفت اونو گفت چون جواب اونارو خیلی نمیدم

تازه امشب خراب تر کردم گفت آره جابه جا شدی بعد یه هفته زنگ زد کسی که هر روز دوبار زنگ میزد تو یه هفت ...

از فردا بخودت قول بده دیگه توهین نکنی حتی ناخواسته

زنگزد توقع کرد بگو سرم شلوغ بود

گفت بگو مادرت بیاد کمکت بگو ایشون تا جایی که در توانشون هست هوای منو دارن ممنون از اینکه به فکر منید

توهین کرد جوری جواب بده که انگار تو داری به من محبت میکنیو خودت نمیفهمی