2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 37 پست
اینا هم همین کارو میکنن به خدا آنقدر سردرد داشتم رفتم دکتر گفتم برای اعصاب قرص خواب دادن مگه من چند ...

اشتباه بعدی

برای چی ب شوهرت میگی؟

ک تو روی مادرش وایسه؟دختر خوب اون پسر اون خونست شک نکن هم دیگرو نابودم بکنن باز تو چشم هم جا دارن

اونی که خراب میشه تویی

از این ب بعد نگو مرد جماعت حوصله این حرفارو نداره که

ی مدت هیچی نگو جلوی شوهرت علنی بهشون محبت کن

کیک بپز برو خونش بگو به نیتت پختم وقتی شوهرت خونست زنگ بزن بگو میخواستم حالتونو بپرسم بزار شوهرت محبتتو به اونا ببینه بعد ها اگه یه موضوعی ناراحتت بکنه ازشون یکمشو به شوهرت بگو اونم زمانی که رفتی تو فاز غمو غصه و شوهرت علتشو پرسید

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

از فردا بخودت قول بده دیگه توهین نکنی حتی ناخواسته زنگزد توقع کرد بگو سرم شلوغ بود گفت بگو مادرت بیا ...

خب اون زنگ میزنه منوجلو شوهرم خراب میکنه

روز قبلش زنگ زد داشتیم اثاث میچیدیم بعد گفت چقدر کرایه ماهی گفتم آنقدر با اینکه ده بار قبلش گفته بودم گفت پول پیش چقدر پول خاور همه رو پرسید منم همه رو جواب دادم فقط گفت چقدر پول کارگر گفتم نمیدونم زنگ زده به شوهرم آره زنت جلو فامیل آبروی منو برده صدا رو بلندگو بده زنت داد زده نمیدونم آنقدر سوالای الکی میپرسی خدا شاهده اگه من داد زده باشم و بگم سوال های الکی همینجور که داشتم میچیدم گفتم نمیدونم والا نپرسیدم ازش خب اونو چیکار کنم

شرمنده من طولانی مینویسم واقعا دلم خیلی پره ببخشید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشتباه بعدیبرای چی ب شوهرت میگی؟ک تو روی مادرش وایسه؟دختر خوب اون پسر اون خونست شک نکن هم دیگرو نابو ...

نه که تو روش وایستا من خودم بی حرمتی رو دوست ندارم چون اون زنگ میزنه و میگه منم میگم که فک نکنه من بدم

خب اون زنگ میزنه منوجلو شوهرم خراب میکنه روز قبلش زنگ زد داشتیم اثاث میچیدیم بعد گفت چقدر کرایه ماهی ...

چرا باید تو جواب پس. بدی؟

همون اول بگو مادر جون من تو جریان این کارای مردونه نیستم که

به هیچ عنوان جواب پس نده کی اومد کی رفت چی خوردی

اینا همه مختص به توعه مرتبط با کسی نیست

اگه سوالشو خیلی پرسید بگو تماس بگیرید با پسرتون

نه که تو روش وایستا من خودم بی حرمتی رو دوست ندارم چون اون زنگ میزنه و میگه منم میگم که فک نکنه من ب ...

ی شب ب خودت برس ی شام مشتی درست کن

وقتی خستگی در کرد برو بغلش بگو دوست داری رابطه من با خانوادت بهتر از این حرفا بشه ی خواسته ازت دارم جان مریم رد نکن

میدونم مادرت نگران زندگیمونه همه ی مادرا دلنگرانن اما ازش بخواه اگه این سری زنگ زد راجب سوتفاهمایی که با من داشته صحبت کرد بهش بگو شما با خودش صحبت کنی زودتر رفع میشه قطعا نصیحت رو از زبون خودتون بشنوه قشنگ تره

وقتی ی شخص سومی پاش ب رابطه ی ما باز بشه چه مادر من چه مادر خودت عزیزم خواسته ناخواسته ممکنه دلخوری پیش بیاد

ی شب ب خودت برس ی شام مشتی درست کن وقتی خستگی در کرد برو بغلش بگو دوست داری رابطه من با خانوادت بهتر ...

لمس بدنشو فراموش نکن

بگو تو واسم از همه دنیا عزیز تری عشقم وقتی رابطه منو مادرت بهتر بشه قطعا توام آروم تری

نمیخوام عصابت واسه این حرفای خانومانه بهم بریزه

ی شب ب خودت برس ی شام مشتی درست کن وقتی خستگی در کرد برو بغلش بگو دوست داری رابطه من با خانوادت بهتر ...

عزیزم چقدر با سیاست ماشاالله

خب پس اون حرفهایی که زده چی اون سری اومد همه بودن یهو گفت آره آره مریم اون روزی که رفته بودیم خونه فلانی همه گفتم تو از عروست خیلی قشنگ تری این چیه دیگه همه زدن زیر خنده فقط شوهرم گفت خانومم به این خوشگلی این حرفارو چیکار کنم من اخه

عزیزم چقدر با سیاست ماشاالله خب پس اون حرفهایی که زده چی اون سری اومد همه بودن یهو گفت آره آره مریم ...

دم شوهرت گرم عشق کردم

اینسری پشتتو گرفت دستشو بگیر بگو من مطمئنم دخترمون خوشبخت ترین دختر دنیاست وقتی حامی ای مثله تو داره

امشب یبار دیگه عاشقت شدم🫠😉

نشون بده ذوقتو

اینسری تو موقعیت مادرشوهرت قرار گرفتی فقط یک لبخند محو بزن بگو درست میگید کاش منم به سن شما برسم بتونم زیباییم رو حفظ کنم 😂

دم شوهرت گرم عشق کردماینسری پشتتو گرفت دستشو بگیر بگو من مطمئنم دخترمون خوشبخت ترین دختر دنیاست وقتی ...

وای دختر تو چند سالته شاید باورت نشه من چشام پر شد و رفتم دستشویی سریع گریه کردم

دم شوهرت گرم عشق کردماینسری پشتتو گرفت دستشو بگیر بگو من مطمئنم دخترمون خوشبخت ترین دختر دنیاست وقتی ...

واقعا حسودیم شد بهت دختر خیلی زرنگ و با سیاستی من نمیتونم خودمو کنترل کنم هی حرفاش یادم میوفته عصبی میشم شماره تلفنشو میبینم عصبی میشم اسمش عصبیم میکنه

واقعا حسودیم شد بهت دختر خیلی زرنگ و با سیاستی من نمیتونم خودمو کنترل کنم هی حرفاش یادم میوفته عصبی ...

تو داری با اینا زندگی میکنی

همسایه نیست قیدشو بزنی رفتوآمد نکنی

هر چی نری بیای اون ممکنه بیشتر بتازونه

پرچم صلح دستت بگیر اما حواستو خوب جمع کن

من تازه گفتم زحمت کشیدی فقط یه حرف آخه پدر شوهرم گفت معلومه که تو قشنگ تری اینو همه میدونن لازم نیست از غریبه بشنویم ولی شوهر من فقط گفت خانومم به این خوشگلی تازه دعوامونم شد ای اینجوری گفتی عذاب وجدان گرفتم