2777
2789
عنوان

دلپیچه اوایل بارداری عادیه؟

56963 بازدید | 24 پست

خانما من از دوهفته قبل اینک بی بی چکم مثبت دلپیچه اومده سراغم حداقل روزی دوبار دلپیچه ای ک باید سریع برم دستشویی 

ازمایش و سونوم هم خوب بوده هیچ مشکلی نداشتم شکر خدا آخرای هفته ی هفتم هستم

کسی مشکل منو داشته؟ طبیعه؟

ممنون میشم تجربیاتتون بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما با دکترت در میون بزار چون دلپیچه و اسهال از علائم زایمان و مربوط به ماه آخره شاید نیاز به آمپول ...

مرسی هفته اینده باید برم پیش دکترم ک جواب سونو رو نشونش بدم حتما بهش میگم مرسی 

من دلپیچه های پریود مانند داشتم متاسفانه دوتاش سقط شد این یکی هم افتادم رو لک بینی

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
کار خاصی کردین دکتر نرفتین؟

دکتر رفتم یادم رف بپرسم 

ولی همین الان خیلی درد دارم 

انگار دارم از دسشویی میترکم اما چیزی نیس

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
من دلپیچه های پریود مانند داشتم متاسفانه دوتاش سقط شد این یکی هم افتادم رو لک بینی

انشالله ک این یکی ب سلامت بدنیا بیاد و چشمتون روشن بشه. من دردهای پریودی رو هفته چهارم و پنجم داشتم اما حالا دلپیچه ای ک سریع باید خودمو برسونم دستشویی خیلی بده

دکتر رفتم یادم رف بپرسم  ولی همین الان خیلی درد دارم  انگار دارم از دسشویی میترکم اما چی ...

منم یبار رفتم پیش دکترم یادم رفت بهش بگم🤣حالا باید صبر کنم تا هفته آینده

انشالله ک این یکی ب سلامت بدنیا بیاد و چشمتون روشن بشه. من دردهای پریودی رو هفته چهارم و پنجم داشتم ...

فکر کنم بخاطر کشیدگی و بزرگ شدن رحم باشه اگ بارداری اولته

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

منم اوایل بارداریم داشتم خودش خوب شد اصلا یادم نیافتد به دکتر بگم

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

فکر کنم بخاطر کشیدگی و بزرگ شدن رحم باشه اگ بارداری اولته

نه بارداری دوممه. ولی بارداری اولم مربوط به هفت سال و نیم پیشه. نسبت ب اون موقع خیلی وزنم بالاتر رفته خیلی تغیر کردم

منم اوایل بارداریم داشتم خودش خوب شد اصلا یادم نیافتد به دکتر بگم

جدی مثلا تا هفته چندم ادامه داشت 

جنسیت نی نی تون چی بود 

من شنیدم میگن دلپیچه اوایل بارداری ب جنسبت هم مربوطه