2777
2789
عنوان

فانتزی

88 بازدید | 11 پست

من عاشق آش رشته هستم ،دوست داشتم یه چرخ از این چرخهای بابا شله پز پاندای کونگفوکار داشتم بایه اشپزخونه عین همون آش می پختم می فروختم ولی خب دنیا که امنیت نداره آدم خوبها صبح تاشب ،شب تاصبح نگهبانی میدن تا دنیا جای قشنگی بشه ولی تا امام زمان (عج)نیاد چادر وحجاب به زور مواظبمونه فقط هم مزاحمت غریبه ها نیست ها هر چقدر هم پاک باشی تا امام زمان (عج) نیاد ادمها راحت تر برات حرف درمیارن .شوهرم میگه حالامن هیچی داداشای خودت وخودم دکه ت رو آتیش می زنن .

https://eitaa.com/kodakenazanin

چجوری اش رشته رو به امام زمان و چادر ربط دادی خدا میدونه

دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

icon

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

تقصیر صدا وسیماست

اره شبیه سناریو های صدا و سیما هم هست

دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂

آش رشته. پاندا کونگ فو کار امام زمان شوهر و داداش

چجور اینا به ذهنت رسید 🤣🤣🤣

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 نمی دونم اینجا چند نفر بهم گفتن برانداز چند نفر عرزشی عجیبه 😐😐 هیچ کدوم نیستم. اون تیکه اولم برای جون خودتون گفتم

وای اگه عرزشیا نباشن ما کیا رو مسخره کنیم پس ؟

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 نمی دونم اینجا چند نفر بهم گفتن برانداز چند نفر عرزشی عجیبه 😐😐 هیچ کدوم نیستم. اون تیکه اولم برای جون خودتون گفتم

آش رشته. پاندا کونگ فو کار امام زمان شوهر و داداش چجور اینا به ذهنت رسید 🤣🤣🤣

🤣🤣👌

آش رشته. پاندا کونگ فو کار امام زمان شوهر و داداش چجور اینا به ذهنت رسید 🤣🤣🤣

گفتم که کار صدا وسیماست به اندازه ی سن داداش کوچیکه م برنامه کودک دیدم یعنی بیست وپنج ساله اول که داداشم بود بعد خواهرم بعد هم شوهر کردم تا دوازده سال پسرم والان دختر چهارساله م احتمالا همراه نوه هام هم شبکه پویا ببینم😄

https://eitaa.com/kodakenazanin