من عاشق آش رشته هستم ،دوست داشتم یه چرخ از این چرخهای بابا شله پز پاندای کونگفوکار داشتم بایه اشپزخونه عین همون آش می پختم می فروختم ولی خب دنیا که امنیت نداره آدم خوبها صبح تاشب ،شب تاصبح نگهبانی میدن تا دنیا جای قشنگی بشه ولی تا امام زمان (عج)نیاد چادر وحجاب به زور مواظبمونه فقط هم مزاحمت غریبه ها نیست ها هر چقدر هم پاک باشی تا امام زمان (عج) نیاد ادمها راحت تر برات حرف درمیارن .شوهرم میگه حالامن هیچی داداشای خودت وخودم دکه ت رو آتیش می زنن .
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
آش رشته. پاندا کونگ فو کار امام زمان شوهر و داداش چجور اینا به ذهنت رسید 🤣🤣🤣
گفتم که کار صدا وسیماست به اندازه ی سن داداش کوچیکه م برنامه کودک دیدم یعنی بیست وپنج ساله اول که داداشم بود بعد خواهرم بعد هم شوهر کردم تا دوازده سال پسرم والان دختر چهارساله م احتمالا همراه نوه هام هم شبکه پویا ببینم😄