2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 46 پست
اسی من استرسم بعد عمل هذیون گفتنمه خیلی هذیون گفتی؟

نه اصلا ولی تخت بقلیم هذیون میگفت بنده خدا از اینا بود که تو اعتراضات گرفته بودنش دماغش شکسته بود عملش کرده بودن وای چقدر هذیون میگفت مادرش به پرستاره گفت بیا یه چیزی براش بزن خواب بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا ولی تخت بقلیم هذیون میگفت بنده خدا از اینا بود که تو اعتراضات گرفته بودنش دماغش شکسته بود عم ...

اسی جوری بود ک خودت ی کم بفهمی داری چیکار میکنی

بعد ی سوال دیگه میشه ازت بپرسم؟؟

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

شما هم سوراخهای بینی نامتقارن بود ؟از من قبل عمل نامتقارن بود الان بهتر شده ولی یکیش بزرگترها طرفی ک ...

ورم که کمتر میشه سوراخا هم متقارن تر میشن

چند وقته عمل کردی؟

فعلا تا ۶ ماه اصلا گیر نده بهش خیلی تغییرات داره

و کافیست که پرودگارت نگهبان و کارساز باشد😍🌱
اسی جوری بود ک خودت ی کم بفهمی داری چیکار میکنی بعد ی سوال دیگه میشه ازت بپرسم؟؟

موقع بی هوشی که کامل بی هوشی چیزی نمیفهمی به همشون که اومدم آوردنم بخش کامل همه چیز متوجه میشدم اصلا منگ نبودم فقط تو اتاق عمل که به هوش اومدم یه کم منگ بودم که همش میخواستم بهشون بگم عکس بعد عمل نشون بدین نمیتونستم اصلا حال نداشتم ولی بعد چند دقیقه که اومدم تو بخش کامل به هوش بودم اصلا هذیون نگفتم

چی میخواستی بگی بپرس عزیزم

تقریبا ده روزه هنوز بخیه هام نکشیدم فردا باید برم فقط آتل را برداشت

اوووه عزیزممم تازه اول راهی

قسمت سختشو گذروندی خیالت راحت فقط مراقبتارو رعایت کن ،، اصلاااااا قضاوت نکن تا یک ماه اصلا فرمش مشخص نیست حداقل ۳ ماه باید بگذره تا یخورده جا بفته

آخه من تابستون موقع عملم دقیقا 17 سال و 7 ماهه. هستم .یعنی 18 سال فقط 5 ماه کم . واسه همین یکم می تر ...

منم موقع عمل 17 سال و 5 ماهم بود

پشیمونم زودتر عمل نکردم ،هر چی زودتر عمل کنی بهتره

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

بخاطر لی حسیه اون چیزی که تجربه میکنید معمولا ۳ تا ۶ ماه بیحسیا میره هم پیشونی هم لب بالا لب بالا دی ...

وای واقعا من لب بالام بی حسه هنوز نسبت به هفته ی قبل و اون اوایل یکم بهتره ولی نمیتونم درست حرف بزنم یعنی تا آخر اسفند درست میشه؟

وای واقعا من لب بالام بی حسه هنوز نسبت به هفته ی قبل و اون اوایل یکم بهتره ولی نمیتونم درست حرف بزنم ...

اره بهتر میشه تا عید نگران نباش

به خدا دور از جون عین فلجا حرف میزنم حتی میخوام بخندم لبم وا نمیشه 😅😂

اشکال نداره همین جوریه اولش

اتفاقا بهتره کمتر تکون بدی لب بالاتو

متاسفانه برمیگرده

ده سال ب بالا عمل کردم مثل روز اولش👌😺

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید