2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 46 پست
موقع بی هوشی که کامل بی هوشی چیزی نمیفهمی به همشون که اومدم آوردنم بخش کامل همه چیز متوجه میشدم اصلا ...

من در مورد گان خیلی استرس دارم چون مذهبیم

معذبم خودم شاید خنده دار به نظر بیاد ولی نخندددد

خیلی لباسه نازک بود یقه خیلی بازی داشت یا نه؟ از پشت سر چسبی بود یا بندی ؟😂😂😂

ببین بخدا من پیش بابامم باز معذبم دست خودمم نی

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در مورد گان خیلی استرس دارم چون مذهبیم معذبم خودم شاید خنده دار به نظر بیاد ولی نخنددددخیلی لباس ...

منم همچین ترسی دارم...

خیلی سال قبل دوستم عمل کرد بینیش رو، تعریف کرد توی ریکاوری که هنوز کامل به هوش نبودم یکی از پرسنل اتاق عمل به بدنم دست میزد (س.ی.ن.ه) اما قدرت نداشتم اعتراض کنم

این شد کابوس من که نرم سراغ عمل بینی

منم همچین ترسی دارم...خیلی سال قبل دوستم عمل کرد بینیش رو، تعریف کرد توی ریکاوری که هنوز کامل به هوش ...

واااای 🥺 بدتر شدم ک

خیلی دوست دارم برم عمل کنم از این موضوع میترسمحالا ممکنه یک در هزار همچنین اتفاقی شاااااید بیفته اما ...

والا منم کابوسم همینه چون من به شدت از این لمس فوبیا دارم یعنی حالم بد میشه واقعا

والا منم کابوسم همینه چون من به شدت از این لمس فوبیا دارم یعنی حالم بد میشه واقعا

ای خدا چه فکرایی میکنید خوبه من این چیزا را بهش فکر نکرده بودم وگرنه یه چند سال دیگر عقب میانداختم

ولی خب اتاق عمل پر پرسنله تنها نمیشیم که با کسی مگه میشه

ای خدا چه فکرایی میکنید خوبه من این چیزا را بهش فکر نکرده بودم وگرنه یه چند سال دیگر عقب میانداختمول ...

آخه ببین منم در این مورد خیلی چیزا شندیم و دیدم

من در مورد گان خیلی استرس دارم چون مذهبیم معذبم خودم شاید خنده دار به نظر بیاد ولی نخنددددخیلی لباس ...

لباسم تا روگردنم پوشیده بود از پشت دوتا گره داشت کامل پوشیده بودم پرسنل هم زن بود هم مرد به هوش اومدم دوتا پرسنل زن بودن که بعدش بردنم بخش به این چیزا فکر نکن من که همچین چیزی تو شهرمون نشنیدم این چیزا اصلا برای کسی پیش نیومده

اصلا مشخص نیست .شلوارش ک تا گردن میاد .اینقدر بلنده .من خودم لاغرم نیفته رو هم هیچ جان مشخص نیس

واقعا ؟خیلی می ترسم خراب بشه . بینیم گوشتیه.

متم گوشتی بود دکتر خوب برو من بین دوتا دکتر موندم .یکیو بخاطر پولش نرفتم چون بیشتر بود فک میکنم اگه اونو رفته بودم بهتر از این میشد .نترس برو من از پنج تومنی خاستم عمل کنم تا الان ک دل و ب دریا زدم ب عقب برگردم باز عمل میکنم با اینکه از عملک راضی نیستم .فقط بخاطر پول انتخاب نمن مثل من