2777
2789
عنوان

تله پاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 25 پست
نگران نباش مامان منم نمیفهمه 😂😂😂

نگران نیستم دیگه چون ده ساله ندارمش یجورایی خنثی شدم

بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید تا کارهایی که انجام داده اید. / “مارک تواین”

از چی میترسی؟!

آخه قطعا آدما با هم متفاوتن اما یهو با یکی تله پاتی داشته باشی ترسناکه ، حداقل درکش برای من سخته 😶😂

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینتون بده؟افسردگی نداره؟پسر من دوسالشه ی بار شوهرم بردش بیرون دیر اومد دلم ی طوری بود وقتی اوردش دی ...

بیخیال بابا...تله پاتیه دگ ..من با این خواهرم کارد میزنیم همو ولی خوابمو دیده😂😂😂😂😂

بینتون بده؟افسردگی نداره؟پسر من دوسالشه ی بار شوهرم بردش بیرون دیر اومد دلم ی طوری بود وقتی اوردش دی ...

افشردگی شدید داشت ولی دلیل نمیشد ک منی ک یدونه بچش بودم مثل خودش عذاب بده ک منم تو این سن افسردگی بگیرم و کل زندگیم بشه استرس الکی سر چیزای الکی هرچی بود تموم شد چون دیگه نیستش ده ساله فوت کرده تازه ب خودم اومدم فهمیدم چ چیزا ک سرمنیومده

بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید تا کارهایی که انجام داده اید. / “مارک تواین”

افشردگی شدید داشت ولی دلیل نمیشد ک منی ک یدونه بچش بودم مثل خودش عذاب بده ک منم تو این سن افسردگی بگ ...

بیخیال بابا...اون جو داد توام گرفتی..اینا تله پاتیه چرت و پرته واسه خنده😂😂😂

بیخیال بابا...اون جو داد توام گرفتی..اینا تله پاتیه چرت و پرته واسه خنده😂😂😂

رفت تو بحث روانشناسی😅😅

راستشو بخوای منم افسردگی دارم.تااازه افکار خودکشی دارم ولی خب فقط اخر شبا میاد سراغم چون زیاد رو نمی ...

کار خوبی میکنی منم تازه رو براه شدم تازه خیلی چیزا هست ک باید برم ببینم امیدوارم بتونم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792