2777
2789
عنوان

تله پاتی

174 بازدید | 25 پست

من دیشب افکار خودکشی داشتم از ادامه زندگی پشیمون بودم.خواهرم صبح بهم پیام داد که اره دیشب خواب دیدم داری خودتو دار میزنی نجاتت دارم.حالت خوبه و فلان جالب نیست ؟!

منم خیلی عجیب با مامانم تله پاتی دارم

حتی عجیب تر اینه وقتی یکیمون یه جاییش درد میکنه اون یکی هم دقیقا همونجاش درد میکنه ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی عجیب با مامانم تله پاتی دارمحتی عجیب تر اینه وقتی یکیمون یه جاییش درد میکنه اون یکی هم دقیق ...

چه باحال.ی همکارم دارم تازه دوماهه باهاش دوست شدم.هر وقت زنگ میزنم میگه الان میخواستم زنگ بزنم اونم وقتی زنگ میزنه دقیقا دستم رو تمای با اونه خیلی باحاله

چه باحال.ی همکارم دارم تازه دوماهه باهاش دوست شدم.هر وقت زنگ میزنم میگه الان میخواستم زنگ بزنم اونم ...

آره واقعا باحال و ترسناکه یجورایی بنظرم :/

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

پس چرا مامان من هیچوقت نفهمید من مشکلم چیه حتی وقتی یه بار خودکشی خواستم بکنم نفهمید یدونه بچه بو ...

بینتون بده؟

افسردگی نداره؟

پسر من دوسالشه ی بار شوهرم بردش بیرون دیر اومد دلم ی طوری بود وقتی اوردش دیدم زانوی بچم زخم شده نگو افتاده بچه فهمیدم بی دلیل نبوده