2777
2789
عنوان

خرید گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 19 پست
داداش از ظرفیتم خیلی بیشتر شده

پس گذشته چنگی به دل نمیزنه،حال هم که چه عرض کنم،آینده هم امیدی بهش نداری و رفتی نشستی انتهایِ جاده یِ زندگی.

اونم جاده ای که به قول دوستت تهش سیاهه😊

پس گذشته چنگی به دل نمیزنه،حال هم که چه عرض کنم،آینده هم امیدی بهش نداری و رفتی نشستی انتهایِ جاده ی ...

آفرین بلدیا آهنگیه ک دوستش

دارم گل بیتا... آره لعنتی منم اینجورم شدید فقط کاش مقایسه نمیشد بکنیم خودمونو با بقیه.

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آفرین بلدیا آهنگیه ک دوستشدارم گل بیتا... آره لعنتی منم اینجورم شدید فقط کاش مقایسه نمیشد بکنیم خودم ...

درس پس میدیم.

قشنگ گفته شده و قشنگ خونده شده.

نمیدونم چی بگم.

شاید اگه نخوایم به اندازه کافی خوب باشیم یا بیشتر به داشته ها و کمتر به نداشته هامون فکر کنیم(الان بگه کدوم داشته🙄) یا اگه اشتباهات گذشته مون رو هی مدام اینور و اونور با خودمون نبریم و خودمون رو ببخشیم.
یا نگران نباشیم دیگران راجع بهمون چه فکرایی میکنن.
و خودمون رو شکنجه نکنیم که ای وای در آینده میخواد چه اتفاقی میخواد بیوفته،و بدبختیِ ذهنی درست نکنیم واسه خودمون،شاید بشه تحملی که گفتی داری رو بیشتر کرد و رسوندش به یه ذوقِ کوچیک،اگه مخالفت نکنی.

کلی متن نوشتم یه کم راه بیا دیگه و یه درصدیش رو قبول کن😒🙄

درس پس میدیم.قشنگ گفته شده و قشنگ خونده شده.نمیدونم چی بگم.شاید اگه نخوایم به اندازه کافی خوب باشیم ...

خب آره من حرف حق رو قبول میکنم همیشه . حرفت درسته ولی چجوری انجام دادنش سخته خوب بودن یا زیادی خوب بودن خب خاصیت کمالگرایی انسانه یا انجام اونای دیگه هم خیلی سخته

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!