2777
2789
عنوان

کنکور

248 بازدید | 36 پست

سلام

بچه ها من دوازدهم هستم و از تابستون مشاور گرفته بودم

اما برنامه ای که میداد و بنا بر دلایلی کامل نمیرسیدم انجام بدم الان که دیگه وارد ترم دوم شدم مباحث تستی ترم اول و تقریبا درسایی مثل زیست و شیمی و بستم فقط ریاضی و فیزیک عقبم الان مشاورم میگه از الان تا قبل از شروع عید باید نهایی ها رو ببندم بعد از اینکه تموم شد شروع کنم مباحث تست خیز و تقریباً راحت و ببندم

بنظرتون این کار درسته؟

اینکه از الان نهایی و پیش برم بعداً کنکور و؟

اون میگه الان طوری شده که نهایی مهمتر شده

صددرصد تو کنکور بالا هم بزنی نهایی افتاده باشی اون درصد منفی حساب میشه باید منطقی فکر کرد تا میتونی فقط نهایی تا بیاری بالا از اون ور درصد پایین هم بهترین ها واست میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا ولی مشاورت عجب اسکلیه...

تا عید تستی مباحث تست خیزو کار کن

در کنارش تشریحی هم جلو ببر

برای تشريحی بيشتر تو اردیبهشتماه تایم میذارن نه الان

تو عیدم ۳ روز یه بار شروع کن کنکور های ۹۸ تا ۴۰۴ رو بزن...چه رسیده بودی چه نه...موازی با کنکور زدن نخونده هاتم بخون

حذفیاتم مشخص کن برای خودت دیگه...

این مسیر طولانی و سخته اما تهش خیلی قشنگه🦋🌱. برای اولین ساله که پشت کنکور میمونم و تا پایان کنکور ۱۴۰۵ هر از چند گاهی اینجا تاپیک میزنم تا به عنوان یادگاری بمونه🤍🌱. از تجربه هام تو این مسیر میزارم تا کنکوریا بتونن استفاده کنن🎀🌱. سوالی داشتین میتونین تگم کنید، درسته پشت کنکور هستم ولی تجربه هام و اشتباهاتم میتونه کمک کننده باشه🪽🍒

نهایی ها واقن مهمن اما برای هر کدوم از درستی تخصصیت که خوندیشون ، است هم کار کن (حتی شده خیلی کم ) ی ...

من میخوام هم با برنامه این پیش برم ینی نهایی ها رو طبق برنامه ای که میده

از اونورم ساعت مطالعه رو روزای مدرسه ببرم بالا تستی بخونم ولی نمیگم بهش

درسته این کار بنظرتون؟

والا چی بگم خواهر منم عین چی تو گِل گیر کردم.

ببین تو اگر هدفت پزشکی یا دندون بود باید بیشتر تستی کار میکردی ولی الان فقط کافیه یه تراز 9500 نهایی بگیری که خیلیم سخت نیست از الان نصف بیشتر وقتتو نهایی بخون بعدش توی کنکور میانگین بیست تا بیست و پنجم بزنی که اونم سخت نیست میتونی راحت پیراپزشکی قبول بشی البته به جز فیزیو و بینایی بقیه ی رشته هارو قبولی