2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 36 پست

به خدا قسم این مشاورا خودشونم نمیدونن چی میگن هر کسی یه چیزی میگه نشستن پول میگیرن و ایده طراحی میکنن یکی ندونه پروفسورن

منم مثل تو گرفتارم از دستش ....ازم درس میپرسه انگار با پیش دبستانی طرفه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا چی بگم خواهر منم عین چی تو گِل گیر کردم.

تستی خوندن تخصصی ها جدا از تشریحی خوندشون نیست

مثلا تو فیزیکتو تستی ببندی دیگه تشریحی کار کردنش برات خیلی آب خوردن میشه فقط لازمه سوال تشریحی کار کنی تا راه حل هاشو به صورت نهایی یاد بگیری بنویسی

من پارسال این موقع ها مشاور گرفته بودم

تستی تا آخر رفتیم و از عيد هم کنکورارو شروع کردم

من از اواسط فروردین دیگه شل و ول خوندم وگرنه همون پارسال جمع کرده بودم پرونده کنکورو....

زمان کافيه اما برنامه ات باید حساب شده باشه

این مسیر طولانی و سخته اما تهش خیلی قشنگه🦋🌱. برای اولین ساله که پشت کنکور میمونم و تا پایان کنکور ۱۴۰۵ هر از چند گاهی اینجا تاپیک میزنم تا به عنوان یادگاری بمونه🤍🌱. از تجربه هام تو این مسیر میزارم تا کنکوریا بتونن استفاده کنن🎀🌱. سوالی داشتین میتونین تگم کنید، درسته پشت کنکور هستم ولی تجربه هام و اشتباهاتم میتونه کمک کننده باشه🪽🍒

کنکور دادی عزیزم؟چی قبول شدی؟

نه دیگه پشت موندم برای امسال...

از اواخر فروردين خیلی شل خوندم...یعنی در حد ۴_۵ ساعت مطالعه و تراز نهاییام خیلی کم شد...

این مسیر طولانی و سخته اما تهش خیلی قشنگه🦋🌱. برای اولین ساله که پشت کنکور میمونم و تا پایان کنکور ۱۴۰۵ هر از چند گاهی اینجا تاپیک میزنم تا به عنوان یادگاری بمونه🤍🌱. از تجربه هام تو این مسیر میزارم تا کنکوریا بتونن استفاده کنن🎀🌱. سوالی داشتین میتونین تگم کنید، درسته پشت کنکور هستم ولی تجربه هام و اشتباهاتم میتونه کمک کننده باشه🪽🍒

من میخوام هم با برنامه این پیش برم ینی نهایی ها رو طبق برنامه ای که میده از اونورم ساعت مطالعه رو رو ...

ببین

تو اگه یه دوره تستی رو بزاری کنار ، مغزت تشریحی میشه و هرچی خوندی فراموشت میشه

اگه تستی بخونی همش ، تشریحی گیر میوفتی

مشاورت نباید حذف میکرد

اگه تا الان یه چیزایی خوندی ، بخش تستی رو داشته باش اما پیش روی نکن ، فقط مروری تست بزن

و حتما حتما حتما ساعت مطالعت رو ببر بالا

از مشاورت هم پنهون نکن اصلا

تستی خوندن تخصصی ها جدا از تشریحی خوندشون نیستمثلا تو فیزیکتو تستی ببندی دیگه تشریحی کار کردنش برات ...

بنظرتون ازالان پرستاری ازاد میشه اورد ؟

اولین کاربریم سال 99بودکاربر جدید نیستم

امیدوارم قبول شم خیلی نا امیدم واقعا

بابا نا امید نباش تو حتی اگه از صفرم همین الان شروع کنی پیراپزشکی قبول میشی ولی سعی کن تا جایی که میتونی مدرسه نری اگر نرفتی حتما تو خونه درستو بخون

بنظرتون ازالان پرستاری ازاد میشه اورد ؟

دوستم پارسال این موقع ها استارت زدیم

اون مستمر تا خوده کنکور خوند

رتبش شد ۴۵۰۰ پرستاری بهشتی میخونه

آزاد که منم که رها کردم میاوردم

بخون از الان حیفه به پرستاری آزاد فکر کنی...

نهایی هاهم الان یکم کارو راحت کرده ...درصدای کنکورو به ۳۵ تا ۴۰ برسونی و زیستت در حد ۵۰

پزشکی هم میاری شهرستان...پرستاری آزاد بماند

برو چندتا ویدیو تحلیل کنکور ببین..مثلا تحلیل فیزیک پارسال اردیبهشت..خودت متوجه میشی اونقدرام غول نیستن سوالا

فقط باید بخونی... کلا کنکور یعنی خرخونی

دوستم پارسال این موقع ها استارت زدیماون مستمر تا خوده کنکور خوندرتبش شد ۴۵۰۰ پرستاری بهشتی میخونهآزا ...

میتونی عزیزم لطفا راهنماییم کنی چیارو الان حذف کنم برا کنکور ؟

اولین کاربریم سال 99بودکاربر جدید نیستم

میتونی عزیزم لطفا راهنماییم کنی چیارو الان حذف کنم برا کنکور ؟

ریاضی هندسه و معادلات مثلثاتی و...یه سری میگن احتمال هم حذف بشه

زیست رو بخون کامل...اگه خیلی وقت کم داری فصل ۳ دوازدهم و گیاهی ها ...اما اینارو حذف کنی به درصد بالای ۵۰.۶۰ نباید فکر کنی

فیزیک مدار ها و ساکن از یازدهم و لوله ها از دهم و گرما هم یه سری مسائلش خیلی طولانیه اونا بعضی مشاورا میگن حذف بشه... دوازدهم شتاب ثابت تو حرکت

شیمی میتونی مسائل اسید و باز و محلول هارو حذف کنی... ولی در کل مسائل رو در حد سوالات درسنامه و ساده حل کن ...ممکنه مسائل آسون بیاد

در کل هرچیو حذف کردی در حد مسائل آسون و در حد کتاب بخونش چون ممکنه سوال خوب ازش بیاد

[QUOTE=] میتونی عزیزم لطفا راهنماییم کنی چیارو الان حذف کنم برا کنکور ؟ [/QUOTE]

این حذفیاتو این مشاور مشخص کرد... فامیلش کریمی بود فکر کنم...تو تلگرام کانال داره