2777
2789
رو نمودار تولدش نیست ؟

نه نمودار تولدش نیست یه نمودار کلی هست

گفت قدش رو نمودار کمه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

جدی چ خوب پس میتونیم بدیمنمیدونم چرا بعضیا میگن پاستوریزه خوبع نمیدونم واقعا

علتشم من پرسیدم پسرم تحت نظر دکتر

علت اینکه میگن پاستوریزه خوبه بخاطر اینکه خوب و تمیز میکروب کشی شده و بقول دکتر با دستگاه میسنجن ولی شیرمحلی خودت خونگی باید بجوشونی و دستگاه و اینا نداری کمترین عارضش هم همون تب مالت ا

البته من نظر خودم این همون محلی خوبه پاستوریره قبول ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نمودار تولدش نیست یه نمودار کلی هستگفت قدش رو نمودار کمه

ببین یه برگه موقع تولد بهت میدن کارت واکسناشم هست نمودارا تو اونه یه نمودار کلی نیست هر بچه برا خودش یه نمودار داره

ببین یه برگه موقع تولد بهت میدن کارت واکسناشم هست نمودارا تو اونه یه نمودار کلی نیست هر بچه برا خودش ...

اهان عزیزم نه رو اون و نگاه نکردم تو سیستم زد کم بود

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

باید حتما عکس از مچ دست بگیری تا بفهمی صفحات رشد باز یا نهدخترا سن استخوانی 14 تا 16 صفحات رشدشون ب ...

من الان چیزی نمونده ۱۹ سالم بشه پس حتما بسته شده

و البته یادمه اخرین باری که قد گرفتم هم همین بودم

اما فکر میکردم شاید با والیبال بشه بلند بشم

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

من الان چیزی نمونده ۱۹ سالم بشه پس حتما بسته شدهو البته یادمه اخرین باری که قد گرفتم هم همین بودماما ...

صفحات رشد که بسته بشه هییییچ راهی نداره مگه عمل جراحی

اونی هم ک میگه با ورزش بلند شده فقط با ورزش مشکلات ستون فقرات ش درست شده مث گودی کمر

در حد 2 سانت ب قدش اضافه شده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من شربت ایمونس میدادم هم دندوناش تند تند در اومد هم یکم از ماه های پیش قدش بیشتر رشد کرد البته من بع ...

اهاا جدییی من امروز پرسیدم اتفاقا این شربتو من دندونش اوکیه الان۸تااره قدسم خوبه ولی دوسدارم بلندباشه

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
علتشم من پرسیدم پسرم تحت نظر دکتر علت اینکه میگن پاستوریزه خوبه بخاطر اینکه خوب و تمیز میکروب کشی شد ...

رتس میگی چون پاستوریزم همون شیرگاپه دیکع

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊