بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرت تا چندسالگی امکان افزایش قد هست یا اگه صفحات رشد بسته بشه بازم میشه که قد بلند باشه اگه اره با چه ورزشی؟
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.
معمولا تا دو سال بعد از اولین عادت ماهیانه شما حداکثر رشد قدی رو داری ولی بعد از اون دخترا معمولا تا سن ۱۸ یا ۱۹ سالگی بین ۳ تا ۷ سانت دیگه افزایش قد دارن
قلبم نمیدونم،😂میگن ورزش والیبال خیلی خوبهژیمناستیکم فککک کنمولی تا و سنی باورکن نمیدونمم
فدات گلم ممنون که همینم جواب دادی
🤍🥲💕
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.