2777
2789
عنوان

بچه دار شدن🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 90 پست
منم مثل تو بودم  ازبقیه نظرمیخواستم ...همش دنبال تایید از طرف بقیه بودم  ولی حالا میبینم ...

ان شاءالله عزیزم 

من‌مشکلی با بجه ندارم میترسم دانشگاه و سرکار و پیشرفت تو دلم بمونه همین 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
سلام دوستم به نظر من بعدا پشیمون میشی گلم اونموقع تازه میفهمی چه اشتباهی کردی  ...هرچی سن بره ...

اوه اوه اوه دیگ ما اونقدم نمیخوایم دیر بچه بیارم نهایتش ی سال دیگ دوست دارم بیارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شاغل بودم صبر کردیم تا خونه بخریم بعد 5 سال اولی رو آوردیم

منم دوست دارم فعلا بچه نیارم 

ولی شوهرمو چجوری متقاعد کنم 

شما شوهرت چیزی نمیگفت؟؟

ان شاءالله عزیزم  من‌مشکلی با بجه ندارم میترسم دانشگاه و سرکار و پیشرفت تو دلم بمونه همین  ...

بابچه هم میشه ادامه داد... 

شما دانشگاهتا برو ،ی سال بعدم که خواستی اقدام کنی تا برات بگیره و بارداربشی و تا زایمان کنی ی سال دیگه هم میگذره 

اگه زرنگ باشی میتونی مثل من دانشگاهتا 3 ساله تموم کنی من کارشناسی ام

بابچه هم میشه ادامه داد...  شما دانشگاهتا برو ،ی سال بعدم که خواستی اقدام کنی تا برات بگیره و ...

ادمای با انگیزه رو میبینم خیلی کیف میکنم 

منم همینو میگم 

میگم حداقل دو ترم‌بخونم بعدش شروع کنم به اقدام کردن بچه حداقل اسید فولیک خوردن و کلاساش و ازمایشاش ی چند وقتی طول میکشه اونوقت وقته نی نی اوردنه😂😂😋

ادمای با انگیزه رو میبینم خیلی کیف میکنم  منم همینو میگم  میگم حداقل دو ترم‌بخونم بعدش ش ...

عزیزمی...

آره دقیقا .من پرسیدم از دکترم گفت از یکسال قبلم میتونی شروع کنی به اسید فولیک خوردن که خییییلیم خوبه ورزش هر روز توبرنامت باشه ،ویتامین Eبرای خودت وشوهرت مفیده مخصوصا برای آقایون   اطلاعات عمومیتا بالاببر تا به خودت بیای یکسال گذشته 😉

خيلي زوده بزار يكم از ازدواجتون بگذره يكم مسافرت بريد يكم گشت و گذار كنيد و همو بشناسيد بعد مثلاً ٢-٣ سال ببينيد ميخوايد باز هم يا نه تازه درست رو هم اصلاً ول نكن بچه ها مادر درس خوان و باسواد دوست دارن كه حداقل يكم كار كرده باشه و تو اجتماع بوده باشه 

خدايا به اميد تو ❤️
عزیزمی... آره دقیقا .من پرسیدم از دکترم گفت از یکسال قبلم میتونی شروع کنی به اسید فولیک خوردن که خی ...

مرسی عزیزم 

ویتامین ای واسه چیی؟؟

خيلي زوده بزار يكم از ازدواجتون بگذره يكم مسافرت بريد يكم گشت و گذار كنيد و همو بشناسيد بعد مثلاً ٢- ...

دقیقا منم میخوام شرایطم همین باشه و بچم تو ی محیط عالی بار بیاد

خرداد میشم ۲۲

نمیدونم بستگی ب خودت داره 

من سر کار میرم ولی اقدام کردیم 

البته بعد ارشد اقدام کردیم چون دانشگاهم دور بود نمیتونستم اون موقع

ولی ب نظرم سخت هست ولی غیر ممکن نیست ب اراده خودت بستگی دارد 

من الان دوباره دارم درسم میخونم 

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 
من خودم عاشق بچه م ولی خب وقتی میدونم بیاد دانشگاه و کار و زندگی همه چی تعطیل میشه از طرفی هم هنوز ی ...

عزیزم ببخشیدا اگه سنت کم بود چرا ازدواج کردی خب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مث مادرشوهرا جواب دادم

عزیزم ببخشیدا اگه سنت کم بود چرا ازدواج کردی خب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مث مادرشوهرا جواب داد ...

خخخخ

چون از شوهرم‌ خوشم اومد 😍😍😍

بعدشم متاسفانه جو خانوادگیمونم طوریه ک دختر زود ازدواج میکنه منم ۲۰ ازدواج کردم 

اون موقع دانشگاه دولتی قبول شدم هم زمان با نامزدیم ولی  خب دور بود نرفتم بعدش پشیمون شدم دوباره الان میخوام برم اگ خدا بخواد 

من 25 سالگی ازدواج کردم،ارشدمو بعد از ازدواج تموم کردم و سرکار رفتم بعد از 6 سال باردار شدم البته بدون برنامه ریزی قبلی.الانم سرکار میرم چون کار بیرون بهم روحیه میده،سعی میکنم برای بچم مادر کافی باشم نه اینکه خودم و خواسته هامو و زندگیمو وقفش کنم و اصلا خودم یادم بره.جدا از چیزهایی که دوس داری بهشون برسی و شاید با اومدن بچه یخورده رسیدن بهشون مشکل بشه ولی نشدنی نیست،زندگی چند ساله زیر یه سقف باعث شناخت شما از هم دیگه میشه،به نظرم من مهمه که آدم وقتی بچه دار میشه که شناخت کافی از خودش و خواسته و زندگی و همسرش داشته باشه.عجله هم نکن دیر نمیشع واسه بچه دار شدن