2821
2789
عنوان

بچه دار شدن🤔🤔🤔🤔

605 بازدید | 90 پست

خانومای گل سلام 

من تو این چند وقت خیلیارو دیدم ک تاپیک واسه بچه و بچه دار شدن و نشدن میزارن 

من حدود ۹ ماهه ازدواج کردم و خونه خودم هستم از نظر مالی متوسط هستیم و ماشین اره ولی خونه نداریم هنوز و طبقه پایین پدرم زندگی میکنیم

امسال اگ قبول بشم میرم دانشگاه اگ نشم شاید رفتم  علمی‌ کاربردی 

حالا شوهرم بچه دوست داره نمیدونم چرا این چند وقت یکم کلید کرده رو بچه 

مثلا تو خیابون بچه می بینه میگه خانوم بیا اقدام کنیم حداقل اولیشو یا یکی میگه بچه نمیارید دوباره شروع میکنه البته اصرار نمیکنه ولی خب حرف پیش میاد 

حالا من میخوام بدونم کسایی ک بچه دار شدن اولش برنامه ریزی خاصی داشتن یا مثلا همه چی مهیا بوده ؟؟؟یا به اصرار بقیه باردار شدن یا اول کارایی مث دانشگاه و خرید خونه و دادن قرض و قوله هارو کردن بعد تصمیم گرفتن واسه بارداری 

یکم راهنماییم کنید چون بچه دار ک بشم دست ک

و پامو میگیره و دیگ نمیتونم سرکار و دانشگاه برم 

کسایی ک قبل از بارداری دانشگاه و سرکار رفتن اگ اوناهم نظر بدن خیلی خوبه ممنون میشم 😀😀

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

من خانه دار بودم

ولی صبر کردیم اوضاع فراهم شه

بعد ۴ سال بچه دار شدیم

البته سنمم کم بود 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر کس زندگی خودشو داره

من و خواهرم با فاصله دوهفته عروسی کردیم

من بعد هفت ماه باردار شدم خواهرم بخاطر خرید خونه و قسط وام و... دوسال بعد از من بچه اورد.

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊

به اصرار بقیه که اصلا فک نکننننن

در ضمن تازه ازدواج کردی و ایون طوری که فهمیدم سنتم پایینه.یه کم از دونفره بودنتون لذت ببرین بعد به بچه فک کنین چ.ن بچه که میاد در کل خیلی محدود میشی

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

منم اصلاً راضی نیستم هی اینو اون همسرم میگن

خیلی مسئولیت سختیه

تا آخر عمر درگیرشی

همین کوچولو که نمیمونن

هی بزرگ بزرگتر مسئولیت سنگین تر

و نادیده گرفتن خودت

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را

عزیزم توکل کن به خداواقدام کن واسه بارداری مادرشدن بهترین حس دنیاس که به همه چیش می ارزه بچه شیرینیه زندگیه خدارزقشومیرسونه توفکرش نباش

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

عزیز دلم اگه بخوای تمام شرایطو محیا کنی بعد اقدام به بچه داری میشی مث من البته من همه شرایط هنوز برام محیا نشده 9 سال از زندگی مشترکم میگذره و الان کاملا پشیمونم که چرا همون سالای اول اقدام نکردم برای بچه.

خانم گل درس خوندن دیر نمیشه فدات شم ولی بچه داشتن........... البته من تجربه خودمو بهت گفتم حالا که همسرت بچه دوست داره و اوایل ازدواجت هست بنظر من اقدام کن

بچه با وجود اینکه نعمت بزرگیه ولی در نظر داشته باش دانشگاه درس سرکار رفتن همه اینارو باید بزاری کنار و در صورتی میتونی ادامه بدی ک برا بچت کم بزاری هبچ وقت دوتارو کامل نمیتونی کنار هم داشته باشی الان شاغلها میان میگن اینطور نیست ولی دروغ محضه از محبتت ب بچت و رسیدگیت باید کم کنی تایمی ک سرکاری دانشگاهی از تو محرومه بچه و تمام این ها

ما بطری نوشابه چرا کم داریم...😁

من قبل عروسیم دانشگامو تموم کردم

بچمم بدون برنامه ریزی بود فقط ی شب به شوهرم گفتم من تنهام خانواده هامونم پیشم نیستم میشه ی بار اقدام کنیم یا باردار میشم و خوبه یا نمیشم و میذارم واسه یکی دوسال اینده

شوهرمم قبول کرد و با یک بار رابطه بدون جلوگیری باردار شدم و الان ی دخترم خوشگل و فضول و ناز دارم

البته بگم هیچ کس از خانواده شوهرم باورشون نمیشد پسرشون داره بابا میشه خوب چون عضو کوچک خانواده بود ولی همه خوشحال شدم البته من فقط واسه تنهایی خودم بچه اوردم اما الان خیلی خوشحالم چون خیلیا جلوگیری کردن و دیر باردار شدن😐😐