2777
2789
عنوان

بچه دار شدن🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 90 پست

من تحصیلاتم تموم شد ارشدمو هم گرفتم بعد ازدواج کردم البته من یه بار قبلا شکست خوردم همسرم انشجوی ترم آخر دکتری هست همیشه به خاطر پایان نامه اش استرس داره از نظر مالی متوسط هستیم اما چون منو و همسرم سنمون داره میره بالا دیگه باید به فکر بچه میبودیم دو ماه قبل عروسیم رفتم آزمایشات قبل بارداری رو دادم 7 ماه بعد عروسی هم باردار نشدم بعدش خدا لطف کرد و الان 4 ماهه باردارم خونه مستاجری داریم اما توی فکرشیم که طی سال آینده بخریم همسرم توی دانشگاه تدریس میکنه منم شاغلم فعلا خرج زیادی نداریم منم ولخرجی نمیکنم تا خونه بخریم حالا نمیدونم بچه که بیاد چقد خرجمون زیاد میشه آیا بازم میتونیم مثل قبل ذخیره کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نميدونم چى بگم

ولى يه چيزيو خب ميدونم اونم اينه كه خدا نكنه الان جو گيرشى بچه بيارى و چند سال بعد دانشگاه رفتن برات بشه ارزو و عقده

و بچه عزيزت رو مانع پيشرفتت ببينى

اگه ميدونى هيچ وقت حسرت نميخورى بچه بيار اگه نه كه هيچى

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

چند سالته؟من دانشجو بودم ناخواسته باردارشدم مامان اینا شهرستان بودن پوستم کنده شد تا درسم تموم شد،اما تووچون پیش مامانتی خیلی شرایطت خوبه،زودبچه دارشدن حسنش اینه که فاصله سنیت با بچت کمه و اون ازداشتن یه بابا مامان جوون لذت میبره،یکی دوسالم بذاری یکم با شوهرت خوش بگذرونی هم خیلی خوبه،این روزا دیگه برنمیگردن،ضمنا اوایل ازدواج بیشتریا دوست دارنبچه دار بشن،به نطر من بیشتر,یه نوع هوسه ویه چیز جدید که دوست دارن تجربش کنن،پس منطقی به موضوع نگاه کنید نه احساسی

منم اصلاً راضی نیستم هی اینو اون همسرم میگن خیلی مسئولیت سختیه تا آخر عمر درگیرشی همین کوچولو که ...

منم تو همین فکرم میگم حداقل ی موقعی بچه بیاد ک‌بتونی بهش برسی

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

عزیزم سنت هم کمه اصلا عجله نکن برا بچه دار شدن مخصوصا تا وقتی آمادگی و نیازشو حس نکردی بچه نیار چون بعدش پشیمون میشی به حرف مردمم اهمیت نده اونا همیشه یه چیزی برا گفتن دارن بچه هم بیاری شروع میکنن میگن کی دومیو میاری تنهاست فاصله سنیشون زیاد میشه و از این حرفا

توروخدا بذار درست تموم شه بعد بچه 

آدم یا نباید بچه دار بشه یا اگه شد باید چندسالی وقتشو بذاره برا بچه

من تو مهدکودکم دلم برا بچه های کوچیکی که بخاطر گرفتاریه مادراشون میارن کبابه...

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
هنوز جووني  چرا عجله داري دو تا سفر برو براي خودت موقعيت اجتماعي ايجاد كن بزار اصلن دو سه س ...

دقیقا باید از همه چیه زندگی مطمئن بشه بعد بچه دار بشه 

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
چند سالته؟من دانشجو بودم ناخواسته باردارشدم مامان اینا شهرستان بودن پوستم کنده شد تا درسم تموم شد،ام ...

دقیقا منم همین حسو دارم 

وقتی به شوهرم‌میگم ۲ ملیون بریز تو حسابم بعد بچه بیارم جا میخوره 😂😂😂

میگم رضا جان بچه خرج داره بزار یکم از این اوضاع راحت بشیم بریم خونه خودمون هم اینکه قرضامونو بدیم و دو نفری کیف کنیم بعد چون سنمونم زیاد نیست ولی خب اینکه مادرم پیشمه فقط خوبه وگرنه حسن دیگ ای نیست 

از طرفی هم دلم میخواد برم دانشگاه بچه بیاد وقف بچه میشم 

من ۲۲ شوهرم ۲۴ سالشه 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍